Top 10 beste elektrische kookplaten 4 pits - Vergelijk elektrische kookplaten 4 pits

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Heb je ooit gedacht "Hoe kies ik de beste elektrische kookplaat met 4 pits?"? Als je niet over een gasaansluiting beschikt, is de elektrische kookplaat met 4 pits vaak de beste oplossing. Maar het kan heel moeilijk zijn om te weten welk product het beste bij jouw wensen past. Daarom hebben wij de ultieme lijst gemaakt met de top 10 beste elektrische kookplaten met 4 pits op de markt. Met deze lijst weet je zeker dat je de juiste keus maakt voor je volgende elektrische kookplaat. Je kunt er zeker van zijn dat je klaar bent om een kookplaat te kopen die volledig beantwoordt aan al je wensen.

De top 10 elektrische kookplaten 4 pits hebben we bij fijnwoonik.nl voor je in een overzicht gezet. Het is natuurlijk van belang dat je de beste elektrische kookplaten 4 pits weet te vinden. Het is een heel onderzoek als je deze zelf moet gaan opzoeken. 

Daarom hebben we samen met onze experts een top 10 van elektrische kookplaten 4 pits opgesteld. Aan de hand van deze top 10 van de beste elektrische kookplaten 4 pits is het veel makkelijker voor jou om te bepalen welke elektrische kookplaat 4 pits bij jou past en welke ook goed is. Zo sla je twee vliegen in één klap.

elektrische kookplaten 4 pits vergelijking

De eerste vraag is uiteraard welke eisen en wensen jij hebt voor een nieuwe elektrische kookplaat 4 pits. De volgende vraag “Wat is de beste elektrische kookplaat 4 pits”? zie je steeds vaker voorbij komen. Daarom is het handig om één plek te hebben waar je deze 10 goede elektrische kookplaten 4 pits kunt bekijken.

Wanneer je een geschikte elektrische kookplaat 4 pits voor jezelf wilt vinden ben je hier dus zeker aan het goede adres. Onze experts hebben hun best gedaan om de best geteste elektrische kookplaten 4 pits voor je op een rij neer te zetten. Zo hoef je zelf niet uitgebreid te zoeken naar de beste elektrische kookplaat 4 pits.

  1. Keuken
  2. elektrische kookplaat 4 pits

Inhoudsopgave

Bekijk de top 10 beste elektrische kookplaten 4 pits

1.Tomado TIH5501B vrijstaande inductiekookplaat

Met de Tomado TIH5501B vrijstaande inductiekookplaat van 55 cm breed ben je klaar om direct aan de slag te gaan. Koken met inductie is steeds populairder, en met deze kookplaat wordt het je nog gemakkelijker gemaakt. Er zijn 4 kookzones met elk 9 kookstanden. De eenvoudige touch bediening stelt je in staat om de kookwekker aan te zetten, en de boostfunctie maakt het je nog gemakkelijker om binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te stoppen en je kan beginnen met koken. Deze kookplaat is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Het heeft een automatische energiebesparende functie, die de kookzones uitschakelt als je deze niet gebruikt. Daarnaast heb je een uitschakelingstimer. Hiermee kun je instellen wanneer de kookplaat automatisch moet uitschakelen. De kookplaat heeft ook een kinderslot, zodat je kinderen niet per ongeluk de temperaturen kunnen aanpassen. Kortom, de Tomado TIH5501B vrijstaande kookplaat maakt het je extra makkelijk om je maaltijden te bereiden.

2.SIMFER BIH 6040 Inbouw elektrische kookplaat

De SIMFER BIH-6040 inbouw elektrische kookplaat is ontworpen met een hoogwaardige afwerking. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een aansluiting op 2 fasen (6 kW). De kookplaat heeft 4 kookzones, waaronder twee snelkookplaten. De bediening is geplaatst aan de rechterkant, wat het moeilijk maakt voor kleine kinderen om de knoppen aan te raken. De afmetingen van de kookzones zijn 1x Ø145 mm kookzone (1000 W), 1x Ø180 mm kookzone (1500 W), 1x Ø 145 mm snelle kookzone (1500 W) en 1x Ø 180 mm snelle kookzone (2000 W). De SIMFER BIH 6040 kookplaat is voorzien van een automatisch uitschakelfunctie, waardoor de kookplaat zichzelf uitschakelt wanneer deze te lang aan staat. Verder is de kookplaat voorzien van een touch control, waardoor u gemakkelijk en snel kunt koken. Bovendien biedt de kookplaat een veilige ervaring voor uw gezin, dankzij de kinderbeveiliging. De kookplaat heeft een afmeting van 60 cm en de product afmetingen zijn 580x510x92 mm.

3.Inventum VKI6010ZWA Vrijstaande inductie kookplaat

De Inventum vrijstaande inductie kookplaat VKI6010ZWA is ideaal voor wie zijn of haar keuken uit wil rusten met een energiezuinige kookplaat. Met deze kookplaat krijgt u de voordelen van inductiekoken, zoals een snelle opwarming, een lagere energieverbruik en een goede temperatuurregeling. De kookzones hebben elk 9 standen waarmee u precies kunt instellen hoe hoog de temperatuur moet zijn. Bovendien kunt u met de boostfunctie extra vermogen krijgen als u dat nodig heeft. De kookplaat is ook voorzien van een timer, waarmee u de kooktijd kunt instellen. Daarnaast is er een restwarmte indicatie, die aangeeft wanneer de kookplaat nog warm is. Ook is er een toetsenblokkering, zodat u per ongeluk geen verkeerde instellingen kunt maken. Na het koken is de kookplaat gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Kortom, met deze kookplaat heeft u alles wat uw keuken nodig heeft in een energiezuinig en modern pakket.

4.Everglades EVFH821 Inductie kookplaat

De Everglades EVFH821 vrijstaande inductiekookplaat biedt veel flexibiliteit en gemak. De kookplaat beschikt over een modern design met een 59 cm breedte en 52 cm diepte, waardoor hij eenvoudig en flexibel te plaatsen is in elke keuken. Het bedieningspaneel heeft een Touch Slide Control waarmee je de inductiekookplaat intuïtief en eenvoudig bedient. Ook is de kookplaat voorzien van een kinderbeveiliging, timer en automatische uitschakeling. Deze multifunctionele inductiekookplaat combineert modern design met modern gebruiksgemak. De kookplaat is voorzien van 4 kookzones, waarvan 2 kookzones met variabele grootte. Hiermee kun je koken op meerdere pannen tegelijk, waardoor je meer flexibiliteit krijgt in de keuken. De kookzones zijn ook voorzien van een Boost-functie, waarmee je een zeer hoge temperatuur kunt bereiken voor korte kooktijden. Verder beschikt de kookplaat ook over een ingebouwde restwarmte indicator, waarmee je gemakkelijk de restwarmte van de kookzones in de gaten kunt houden.

Overweeg deze producten:

5.AREBOS glaskeramische kookplaat

De AREBOS glaskeramische kookplaat met 4 kookzones is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel apparaat voor het koken. De ingebouwde timer van 1 tot 99 minuten maakt het koken een stuk gemakkelijker. Daarnaast heeft de AR-HE-GK4N een restwarmte-indicator en een kinderslotfunctie. Met zijn 7200 W kookvermogen is deze kookplaat krachtig en compact tegelijk. Dankzij de traploos instelbare schuifregelaar kunt u 1 tot 16 instelbare vermogensstanden selecteren. Met de 4 kookzones (1200 W, 1800 W, 2000 W & 2200 W) kunt u op verschillende manieren koken. De kookplaat heeft een breedte van 59 cm en is geschikt voor potten en pannen van ijzer, roestvrij staal of een metaallegering. U kunt er ook veilig mee koken, aangezien de kookplaat is uitgerust met een beveiligingsmechanisme tegen oververhitting, een symbolenindicatie om aan te geven welke kookzones heet zijn en een kinderslotfunctie.

6.Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat

De Inventum VKI6010ZIL vrijstaande inductie kookplaat heeft een tijdloos design en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het prachtige glanzende zilveren oppervlak is niet alleen mooi, maar eenvoudig te onderhouden. De kookplaat heeft 4 kookzones met 9 standen per zone, waardoor je de perfecte warmte en temperatuur voor elk recept kunt instellen. Met de toetsenblokkering voorkom je onbedoeld aan- en uitschakelen. Daarnaast heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra vermogen en een instelbare timer, zodat je precies weet wanneer het gerecht klaar is. De Inventum VKI6010ZIL vrijstaande inductie kookplaat heeft ook een restwarmte indicatie die aangeeft wanneer de kookplaat nog warm is. Na het koken is de kookplaat eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Deze kookplaat is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en gemak.

7.Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E

De Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E biedt een geavanceerde en stijlvolle manier om te koken. De 4-pits inductiekookplaat is uitgerust met innovatieve inductie-technologie, waardoor het koken op een veiligere, snellere en energie-efficiënte manier mogelijk is. Met de touchControl bediening worden de afzonderlijke zones geactiveerd en bediend. Daarnaast zorgt de powerBoost functie voor kortere opwarmtijden en 50% meer vermogen. U kunt ook genieten van extra gemak met de reStart functie. Deze inductiekookplaat is ook voorzien van een kookwekker met automatische uitschakelfunctie. Met de Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E kunt u genieten van een stijlvolle en praktische manier van koken. De inductie-technologie maakt het koken comfortabeler en energiebesparender en het gebruiksgemak is vergroot door de verschillende functies, zoals de powerBoost en reStart. Met de kookwekker met automatische uitschakelfunctie kunt u zich ook zorgeloos aan het koken wijden.

8.Inventum IKI6010 Inbouw inductie kookplaat

De Inventum IKI6010 Inbouw inductie kookplaat is een innovatief en modern keukenapparaat. Met de randloze design past deze kookplaat perfect in elke moderne keuken. Dankzij de 4 kookzones met elk 9 verschillende standen, kun je zorgeloos koken en bakken. De 1-fase plug & play kookplaat is erg gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Bovendien heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting en een handige instelbare timer. Veiligheid staat bij deze kookplaat voorop, met toetsenblokkering en restwarmte indicatie. Na het koken is de kookplaat eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Kortom, de Inventum IKI6010 Inbouw inductie kookplaat is een uitstekende keuze voor iedereen die gemakkelijk en veilig wil koken en bakken.

9.Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat

De Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat is een veelzijdige en praktische oplossing voor het koken in je keuken. De randloze kookplaat is voorzien van 4 kookzones, elk met 9 verschillende standen, waarmee je eenvoudig je favoriete gerechten bereidt. De powermanagement van de kookplaat maakt het mogelijk deze aan te sluiten op 1- of 2 fasen. De boostfunctie zorgt voor extra snelle verhitting, terwijl de instelbare timer het koken eenvoudig maakt. Door de tiptoetsen is de kookplaat eenvoudig te bedienen. Veiligheid staat bij deze kookplaat voorop, waardoor er onder andere een restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, kinderslot en pauzefunctie aanwezig is. Na het koken maak je de kookplaat gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Met de Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat in je keuken ben je verzekerd van een veelzijdige en praktische oplossing voor het koken.

10.Siemens EU61RBEB5D iQ100 Inbouw inductie kookplaat

De Siemens EU61RBEB5D iQ100 Inbouw inductie kookplaat is een gebruiksvriendelijk apparaat dat ideaal is voor het dagelijks koken. Het heeft 4 kookzones die allemaal apart in te stellen zijn, hierbij wordt gebruik gemaakt van de powerBoost-functie waarmee je water snel aan de kook kunt brengen. Ook heeft deze kookplaat een timerfunctie, waarmee kookzones automatisch en veilig worden uitgeschakeld na het verstrijken van de tijd. Om de veiligheid te garanderen is de kookplaat voorzien van een kinderbeveiliging. Deze blokkeert alle functies en is alleen uit te schakelen doormiddel van een lange druk op de knop. Bovendien geeft de restwarmte indicatie per zone een goed overzicht van de warmte die nog aanwezig is. Een nadeel van deze kookplaat is dat de kookzones niet samen te voegen zijn.

Veelgestelde vragen over de elektrische kookplaten 4 pits test

Alle elektrische kookplaten 4 pits hebben hun eigen unieke eigenschappen. De elektrische kookplaten 4 pits vergelijken is dan ook zeer belangrijk om te doen. Daarom is het zeker goed om te weten dat alle elektrische kookplaten 4 pits erg van elkaar kunnen verschillen. Niet alleen de prijs kan aanzienlijk verschillen, maar ook de kwaliteit of de levensduur. Daarom is het zo belangrijk om ze met elkaar te vergelijken.

Onze kenners bepalen de top 10 elektrische kookplaten 4 pits door alle mogelijke elektrische kookplaten 4 pits met elkaar te vergelijken. Hierbij wordt gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de levensduur, eventuele extra opties en de verschillende aanbieders. Door naar al deze aspecten te kijken wordt het voor de kenner eenvoudiger om een top 10 samen te stellen. Alleen de beste elektrische kookplaten 4 pits blijven dan over. Deze worden dan weer met elkaar vergelijken en daar komt dan een top 3 beste elektrische kookplaten 4 pits uit.

De elektrische kookplaten 4 pits kunnen erg verschillen qua prijs. Dit kan komen door de aanbieder of door bijvoorbeeld een aanbieding. Het is altijd verstandig om te onthouden dat de prijzen per elektrische kookplaat 4 pits kunnen verschillen maar dat dit niet per se wat met de kwaliteit te maken hoeft te hebben. 

Wanneer een elektrische kookplaat 4 pits duurder is betekent dit niet direct dat de elektrische kookplaat 4 pits ook beter is. Het is altijd goed om de elektrische kookplaten 4 pits met elkaar te vergelijken. Op die manier voorkom je dat je alsnog een miskoop begaat. 

elektrische kookplaten 4 pits vergelijken met elkaar resulteerde in deze top 10 van de best geteste elektrische kookplaten 4 pits. Waarbij voor ons Tomado TIH5501B vrijstaande inductiekookplaat als allerbeste uit de elektrische kookplaten 4 pits test kwam.

Onze conclusie over de elektrische kookplaten 4 pits top 10

Onze conclusie van deze top 10 elektrische kookplaten 4 pits is vrij simpel. Alle 10 de elektrische kookplaten 4 pits zijn door de experts uitgezocht voor jou. Het is geen enkel probleem als je niet weet of de top 10 wel bij je past, dan kun je altijd zelf nog verder gaan kijken naar andere mogelijkheden. Zo kun je online kijken en nog meer elektrische kookplaten 4 pits met elkaar vergelijken. 

Het is ook zeker verstandig om nog even verder rond te kijken op fijnwoonik.nl. Wij hebben nog heel veel informatie op onze site staan waar je misschien waarde uit haalt. 

Slotwoord over de top 10 elektrische kookplaten 4 pits

Deze lijst met de beste 10 producten uit de categorie elektrische kookplaat 4 pits maakt het eenvoudig voor je om binnen je budget te kiezen voor de producten die je favoriet zijn. Wanneer je een goede kwaliteit wilt en ook op zoek bent naar een product dat je niet al teveel geld kost, is het uitkiezen van een van deze producten een prima keuze. Je kunt er zeker van zijn dat de producten uit bovenstaande lijst allemaal van top kwaliteit zijn, waardoor je de verwachtingen waar kunt maken. Dit maakt het maken van een keus een stuk gemakkelijker en verzekert je van een product dat voldoet aan je wensen. Begin vandaag nog met het uitzoeken van de producten uit bovenstaande lijst die het beste bij je passen.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als je besluit om via een link op onze website een elektrische kookplaat 4 pits te kopen ontvangen wij hierover een kleine commissie.

Picture of Mark
Mark

Hallo, ik ben Mark en ik ben een zeer gepassioneerde man die zich heeft toegewijd aan het schrijven van reviews over producten die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving. Met mijn uitgebreide kennis en scherp oog voor detail heb ik de taak op mij genomen om anderen te helpen bij het vinden van de juiste producten voor een fijnere woonervaring.

Gepubliceerd op: 25 okt. 2022