Top 10 beste opvouwbare matrassen - Vergelijk opvouwbare matrassen

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Op zoek naar een praktisch en functioneel opvouwbaar matras? Dan zit je hier goed! Want het uitkiezen van de juiste matras kan lastig zijn. Misschien heb je al eerder een opvouwbaar matras geprobeerd, maar was het niet helemaal wat je zoekt. Gelukkig stellen wij vandaag jouw zoektocht naar een geschikt opvouwbaar matras gemakkelijker. We hebben de 10 beste opvouwbare matrassen voor je op een rij gezet, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt.

De top 10 opvouwbare matrassen hebben we bij fijnwoonik.nl voor je in een overzicht gezet. Het is natuurlijk van belang dat je de beste opvouwbare matrassen weet te vinden. Het is een heel onderzoek als je deze zelf moet gaan opzoeken. 

Daarom hebben we samen met onze experts een top 10 van opvouwbare matrassen opgesteld. Aan de hand van deze top 10 van de beste opvouwbare matrassen is het veel makkelijker voor jou om te bepalen welke opvouwbaar matras bij jou past en welke ook goed is. Zo sla je twee vliegen in één klap.

opvouwbare matrassen vergelijking

De eerste vraag is uiteraard welke eisen en wensen jij hebt voor een nieuwe opvouwbaar matras. De volgende vraag “Wat is de beste opvouwbaar matras”? zie je steeds vaker voorbij komen. Daarom is het handig om één plek te hebben waar je deze 10 goede opvouwbare matrassen kunt bekijken.

Wanneer je een geschikte opvouwbaar matras voor jezelf wilt vinden ben je hier dus zeker aan het goede adres. Onze experts hebben hun best gedaan om de best geteste opvouwbare matrassen voor je op een rij neer te zetten. Zo hoef je zelf niet uitgebreid te zoeken naar de beste opvouwbaar matras.

  1. Bedden en beddengoed
  2. opvouwbaar matras

Inhoudsopgave

Bekijk de top 10 beste opvouwbare matrassen

1.Wicotex Opvouwbaar matras Wicotex

De Wicotex-Opvouwbaar- matras Wicotex antraciet 195x85x10cm Gemiddeld is een veelzijdige oplossing voor kortstondige en langere verblijven. Met een dikte van 10 cm en een gewicht van 3,5 kg, is deze matras gemakkelijk te dragen en is het een ideale oplossing voor kinderen en volwassenen. De 7 cm dikke schuimkern met een gemiddelde hardheidsgraad biedt een uitstekende ondersteuning en zorgt voor een comfortabele rustpositie. De schuimlaag zorgt voor een optimale lucht- en vochtuitwisseling voor een fris en comfortabel gevoel. Het is ook handig voor het vervoer of opbergen, want het heeft een praktische draagbeugel. De afneembare hoes is gemakkelijk te wassen op 40°C. De matras biedt een goede ondersteuning en comfort en is een goede keuze voor gebruik als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus of andere doeleinden. Als je een uitstekende ondersteuning en comfort wilt, zal dit opvouwbare matras je zeker aanspreken.

2.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras 195x80cm Gemiddeld is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te verplaatsen bed. De 7 cm dikke schuimvulling met een gemiddelde hardheidsgraad biedt een uitstekend comfort en zorgt voor een goede ondersteuning voor een rustige nachtrust. De praktische draagbeugel en het lage gewicht van ca. 3 kg maken het verplaatsen van het vouwbed gemakkelijk. Bovendien is de matras voorzien van een afneembare hoes en gemakkelijk op 40°C te wassen. Deze matras is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van een noodbed tot een campingmatras en van een gastenbed tot een zitkubus. De matras biedt een goede lucht- en vochtuitwisseling, waardoor het bed koel en comfortabel blijft. Een goede optie voor zowel kinderen als volwassenen. De matras is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke interieur.

3.Opvouwbaar matras Wicotex

Deze Opvouwbaar matras Wicotex Antraciet 195x85x10cm is een echte allrounder en is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. De 7 cm dikke schuimkern met gemiddelde hardheid zorgt voor een comfortabele positie en een goede ondersteuning, zodat je rustig kan slapen. De schuimplaat zorgt bovendien voor een permanente uitwisseling van lucht en vocht. Met het lage gewicht van 3 kg is de matras gemakkelijk mee te nemen en kan hij ook gemakkelijk opgeborgen worden. De matras is voorzien van een afneembare hoes en is gemakkelijk op 40°C te wassen. Het is een perfect product om als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus en meer te gebruiken. Deze opvouwbaar matras is bovendien gemakkelijk te verplaatsen dankzij de praktische draagbeugel en kan in verschillende hoeken geplaatst worden. Voor een extra comfortabel gevoel, is de matras voorzien van hoogwaardige schuimvulling. Bovendien is de matras ook geschikt voor mensen met een lichte allergie dankzij de luchtige schuimvulling.

4.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras is een veelzijdige oplossing voor elke situatie. De 7 cm dikke schuimkern biedt een comfortabele positie die de rug beschermt. De hoogwaardige schuimvulling is middelmatig hard en biedt een goede ondersteuning waardoor je een rustige nachtrust hebt. Perfect voor kinderen en volwassenen, het is een echte allrounder die je als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus en meer kunt gebruiken. De matras weegt slechts 3 kg en is voorzien van een praktische draagbeugel waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien is de afneembare hoes gemakkelijk op 40°C te wassen. De matras is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor hij perfect in elke omgeving past. Bij het gebruik van de matras van 195x80 cm wordt een permanente lucht- en vochtuitwisseling gegarandeerd, waardoor je je altijd fris en comfortabel voelt. De matras is eenvoudig op te vouwen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor elke situatie.

Overweeg deze producten:

5.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras 195x60cm Gemiddeld is een echte allrounder die de perfecte oplossing biedt voor al uw matras behoeften. Of het nu een bed voor uw gasten is, een noodbed of campingmatras, deze matras zal zeker niet teleurstellen. Met een dikte van 7 cm en een middelmatige hardheidsgraad, biedt de matras een optimaal comfort en biedt een uitstekende ondersteuning. De schuimplaat zorgt bovendien voor een permanente lucht- en vochtuitwisseling voor een rustige nacht. Voorzien met een afneembare hoes en gemakkelijk op 40°C te wassen, is de matras ook gemakkelijk schoon te houden. Bovendien heeft het een gewicht van ca. 3 kg en is het voorzien van een praktische draagbeugel, waardoor het eenvoudig kan worden verplaatst en opgeborgen. Er zijn ook een breed scala aan kleuren verkrijgbaar, zodat u zeker iets vindt dat bij uw stijl past. Met de Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras 195x60cm Gemiddeld heeft u zeker een bed dat zowel comfortabel als duurzaam is.

6.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras 195x60cm Gemiddeld is een perfecte oplossing voor iedereen die op korte of lange termijn een bed nodig heeft. Of het nu gaat om een gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras of zitkubus - met dit matras krijgt u een allrounder die voor veel doeleinden kan worden gebruikt. Het matras heeft een dikte van 7 cm en een gewicht van 3 kg, en is voorzien van een draagbeugel waardoor het gemakkelijk te vervoeren of op te bergen is. De schuimvulling met een gemiddelde hardheidsgraad zorgt voor een uitstekend comfort en goede ondersteuning tijdens het slapen. Verder zorgt de schuimlaag voor een constante lucht- en vochtaanvoer waardoor het matras zijn vorm behoudt. Bovendien is het voorzien van een afneembare hoes die gemakkelijk op 40°C kan worden gewassen. Kies uit een breed scala aan kleuren en maak van elke plek uw thuis.

7.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar Matras 195x80cm Gemiddeld is een veelzijdige matras die ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen en kan worden gebruikt als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus en meer. De 7 cm dikke schuimkern biedt een middelmatige hardheidsgraad en een bijzonder comfortabele positie, die uw rug beschermt. Daarnaast zorgt de schuimplaat voor een permanente uitwisseling van lucht en vocht. Met de praktische draagbeugel en een gewicht van slechts 3 kg is de matras gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. De afneembare hoes is gemakkelijk te wassen op 40°C. De hoogwaardige schuimvulling biedt een goede ondersteuning en zorgt voor een rustige nachtrust. De verwisselbare kussenhoes biedt u een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Deze flexibele matras is een ideale oplossing voor elk thuis of onderweg, waar u ook bent.

8.Opvouwbaar matras

This luxurious foldable mattress is perfect for camping, caravanning, tenting or other small spaces, and for when you’re on the go. Its compact size and high quality craftsmanship make it an ideal choice for any traveller. This mattress has a washable cover made from European hardwood, measuring 200cm x 90cm x 15cm, making it reliable and comfortable. It is designed for both indoor and outdoor use, making it the perfect mattress for any situation. Whether you’re camping in the wilderness, or having a picnic in the garden, you will be able to rest in comfort and style. With its easy folding mechanism, this mattress can be quickly packed away when you’re ready to move on. The hardwood material ensures it is durable, and able to withstand the elements should you choose to take it outdoors. The mattress is also lightweight and easy to carry, making it the perfect travel companion.

9.Logeermatras | opvouwbaar

This Logeermatras extra dik navy camping matras reismatras opvouwbaar matras is the perfect solution for anyone looking to maximize their comfort level while on the go. Its luxuriously thick 15 cm mattress provides comfort and support even when the terrain is uneven. It's made from premium quality European materials, ensuring it is built to last and can withstand a variety of elements. This camping mat is perfect for caravans, tents, or any other small space, as it can be quickly and easily folded in seconds. It also comes with a convenient carry bag, making it easy to store and transport. Whether you're camping, traveling, or just need an extra bed for guests, this Logeermatras extra dik navy camping matras reismatras opvouwbaar matras will provide the comfort and convenience you need. Plus, it's available in a classic navy color, perfect for completing any look.

10.Beautissu Comfort Logeermatras | Opvouwbaar

De Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar met Schuimstofvulling 195x120cm Gemiddeld is een ergonomisch, praktisch en universeel toepasbaar bed. Met een dikte van 7 cm en een gewicht van 3 kg is het gemakkelijk te transporteren of op te bergen met de bijgeleverde draagbeugel. De middelmatige hardheidsgraad zorgt voor een bijzonder comfortabele positie en beschermt uw rug en biedt een goede ondersteuning voor een rustige nachtrust. De hoogwaardige schuimvulling zorgt voor een permanente uitwisseling van lucht en vocht, waardoor uw bed fris en schoon blijft. De afneembare hoes is gemakkelijk op 40°C te wassen. Dit vouwbed is ideaal voor kinderen en volwassenen en is perfect te gebruiken als gastenbed, reismatras, noodbed, campingmatras, zitkubus en meer. Dankzij de brede selectie aan kleuren is er voor ieder wat wils. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de accommodatie van uw gasten - de Beautissu Comfort Logeermatras Opvouwbaar met Schuimstofvulling 195x120cm Gemiddeld is precies wat u nodig heeft.

Veelgestelde vragen over de opvouwbare matrassen test

Alle opvouwbare matrassen hebben hun eigen unieke eigenschappen. De opvouwbare matrassen vergelijken is dan ook zeer belangrijk om te doen. Daarom is het zeker goed om te weten dat alle opvouwbare matrassen erg van elkaar kunnen verschillen. Niet alleen de prijs kan aanzienlijk verschillen, maar ook de kwaliteit of de levensduur. Daarom is het zo belangrijk om ze met elkaar te vergelijken.

Onze kenners bepalen de top 10 opvouwbare matrassen door alle mogelijke opvouwbare matrassen met elkaar te vergelijken. Hierbij wordt gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de levensduur, eventuele extra opties en de verschillende aanbieders. Door naar al deze aspecten te kijken wordt het voor de kenner eenvoudiger om een top 10 samen te stellen. Alleen de beste opvouwbare matrassen blijven dan over. Deze worden dan weer met elkaar vergelijken en daar komt dan een top 3 beste opvouwbare matrassen uit.

De opvouwbare matrassen kunnen erg verschillen qua prijs. Dit kan komen door de aanbieder of door bijvoorbeeld een aanbieding. Het is altijd verstandig om te onthouden dat de prijzen per opvouwbaar matras kunnen verschillen maar dat dit niet per se wat met de kwaliteit te maken hoeft te hebben. 

Wanneer een opvouwbaar matras duurder is betekent dit niet direct dat de opvouwbaar matras ook beter is. Het is altijd goed om de opvouwbare matrassen met elkaar te vergelijken. Op die manier voorkom je dat je alsnog een miskoop begaat. 

opvouwbare matrassen vergelijken met elkaar resulteerde in deze top 10 van de best geteste opvouwbare matrassen. Waarbij voor ons Wicotex Opvouwbaar matras Wicotex als allerbeste uit de opvouwbare matrassen test kwam.

Onze conclusie over de opvouwbare matrassen top 10

Onze conclusie van deze top 10 opvouwbare matrassen is vrij simpel. Alle 10 de opvouwbare matrassen zijn door de experts uitgezocht voor jou. Het is geen enkel probleem als je niet weet of de top 10 wel bij je past, dan kun je altijd zelf nog verder gaan kijken naar andere mogelijkheden. Zo kun je online kijken en nog meer opvouwbare matrassen met elkaar vergelijken. 

Het is ook zeker verstandig om nog even verder rond te kijken op fijnwoonik.nl. Wij hebben nog heel veel informatie op onze site staan waar je misschien waarde uit haalt. 

Slotwoord over de top 10 opvouwbare matrassen

Na het bekijken van deze lijst van de 10 beste opvouwbaar matrassen is het nu tijd om de beste optie voor jou te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een handig matras voor logees of voor reisgebruik, je kunt gegarandeerd een optie vinden die aan al je wensen voldoet. Neem wat tijd om erover na te denken en vind het opvouwbaar matras dat het beste bij jou past. Investeren in een goed opvouwbaar matras is de moeite waard, aangezien je jarenlang plezier kunt hebben van een comfortabel en kwalitatief goed matras. Kies met zorg je matras, zodat je lang van zijn voordelen kunt genieten.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als je besluit om via een link op onze website een opvouwbaar matras te kopen ontvangen wij hierover een kleine commissie.

Mark
Mark

Hallo, ik ben Mark en ik ben een zeer gepassioneerde man die zich heeft toegewijd aan het schrijven van reviews over producten die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving. Met mijn uitgebreide kennis en scherp oog voor detail heb ik de taak op mij genomen om anderen te helpen bij het vinden van de juiste producten voor een fijnere woonervaring.

Gepubliceerd op: 25 okt. 2022