Top 10 beste elektrische lattenbodems - Vergelijk elektrische lattenbodems

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

Heb je het gevoel dat je 's nachts geen lekker comfortabel bed hebt om op te slapen? Word je moe en sloom wakker? Dan is het tijd om je bed op te frissen met de beste elektrische lattenbodem! Of je nu op zoek bent naar iets dat comfortabel is, stevig ondersteunt of gewoon een touch up aan je slaapkamer geeft, wij hebben precies wat je zoekt! Vandaag zullen wij je laten zien welke van de top 10 elektrische lattenbodems je het beste kunt kiezen voor de perfecte slaapervaring.

De top 10 elektrische lattenbodems hebben we bij fijnwoonik.nl voor je in een overzicht gezet. Het is natuurlijk van belang dat je de beste elektrische lattenbodems weet te vinden. Het is een heel onderzoek als je deze zelf moet gaan opzoeken. 

Daarom hebben we samen met onze experts een top 10 van elektrische lattenbodems opgesteld. Aan de hand van deze top 10 van de beste elektrische lattenbodems is het veel makkelijker voor jou om te bepalen welke elektrische lattenbodem bij jou past en welke ook goed is. Zo sla je twee vliegen in één klap.

elektrische lattenbodems vergelijking

De eerste vraag is uiteraard welke eisen en wensen jij hebt voor een nieuwe elektrische lattenbodem. De volgende vraag “Wat is de beste elektrische lattenbodem”? zie je steeds vaker voorbij komen. Daarom is het handig om één plek te hebben waar je deze 10 goede elektrische lattenbodems kunt bekijken.

Wanneer je een geschikte elektrische lattenbodem voor jezelf wilt vinden ben je hier dus zeker aan het goede adres. Onze experts hebben hun best gedaan om de best geteste elektrische lattenbodems voor je op een rij neer te zetten. Zo hoef je zelf niet uitgebreid te zoeken naar de beste elektrische lattenbodem.

  1. Bedden en beddengoed
  2. elektrische lattenbodem

Inhoudsopgave

Bekijk de top 10 beste elektrische lattenbodems

1.totaalBED Lattenbodem Medi 5000

De totaalBED Medi 5000 elektrisch verstelbare bedbodem biedt ultiem slaapcomfort. Met maar liefst vijf verschillende comfortzones en een extra verstevigd middenstuk zorgt deze bedbodem voor optimale ondersteuning voor je hele rug. De comfortzone die is ingericht op je schouder beweegt soepel mee met je nachtelijke draaibewegingen, waardoor je de hele nacht door ondersteund wordt. De 6500 Newton motor die verbonden is aan de bedbodem maakt het mogelijk om met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening eenvoudig de gewenste ligstand in te stellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je elke nacht weer in een heerlijk comfortabele positie in slaap valt.

2.totaalBED Lattenbodem Medi 5000

De totaalBED Medi 5000 lattenbodem biedt het ultieme slaapcomfort voor iedereen die een goede nachtrust zoekt. Met de vijf verschillende comfortzones en het extra verstevigde middenstuk krijg je een optimale ondersteuning voor je rug tijdens de nacht. De comfortzone die is ingericht op je schouder past zich soepel aan bij je nachtelijke draaibewegingen. De 6500 Newton motor zorgt ervoor dat je met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening eenvoudig de gewenste ligstand in kan stellen. Daarnaast heeft de Medi 5000 lattenbodem een modern design, waardoor hij past in ieder interieur. Bovendien is de bedbodem gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor je jarenlang van het ultieme slaapcomfort geniet.

3.Novio Elektrische Lattenbodem

De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten is een stevig frame met 28 gelaagde, rubbermatrassen. Het frame heeft kunststof kappen en is afzonderlijk elektrisch verstelbaar. Dit maakt het gemakkelijk om de houding aan te passen, waardoor het een ideaal product is voor liefhebbers van comfort en gemak. De lattenbodem is ook geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen, waardoor het een geweldige oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een lattenbodem die comfortabel, stevig en duurzaam is. De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar stevigheid, comfort en duurzaamheid. De elektrische verstelling maakt het gemakkelijk om de houding aan te passen, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een lattenbodem met een optimaal comfort. Bovendien is het ook geschikt voor verschillende soorten matrassen, waardoor het een veelzijdig en flexibel product is.

4.Okin boxspring afstandsbediening

Met deze afstandsbediening 5 pins van Okin/Dewert kunt u uw boxspring of lattenbodem bedienen zoals het hoofd- en voeteinde. De bediening is eenvoudig en intuïtief, waardoor het bedienen van het bed een makkie wordt. De afstandsbediening is te gebruiken voor alle latten en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting. De afstandsbediening heeft 6 knoppen waarmee het hoofd- en voeteinde bediend kan worden. De bediening kan los of aan de achterkant van het bed gehangen worden. De afstandsbediening is zwart van kleur en bedoeld als vervanging van uw versleten afstandsbediening. Uw bed wordt met deze afstandsbediening weer als nieuw, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. De afstandsbediening is voorgemonteerd met een 5-polige kabelstekker en past dus op alle latten en boxspringbedden met 5 pins stekkeraansluiting. Daarnaast is de afstandsbediening eenvoudig te bedienen en is hij geschikt voor alle motoren van Okin/Dewert. U hoeft dus geen extra ingewikkelde bedieningsplaat aan te schaffen of kabels te vervangen.

Overweeg deze producten:

5.MOTOR boxspring Universeel Dual elektrische motor

De MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch biedt een draadloze, dual motor oplossing voor een elektrisch verstelbare boxspring, lattenbodem, onderstel of ander bed. Met een kracht van 6500 Newton en een optiltvermogen van 130 kilo per motor is de motor indrukwekkend krachtig en bereikt het hoofd- en voeteinde snel en eenvoudig. De afstandsbediening met draad en de batterij zijn al inbegrepen om uw bed meteen gebruiksklaar te maken. De behuizing is verkrijgbaar in zwart of wit en de hartmaat afstand van de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1 cm. De MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is de perfecte oplossing voor iedereen die een eenvoudig verstelbaar bed wil. Met de krachtige motor en de draadloze afstandsbediening kunt u het hoofd- en voeteinde moeiteloos en op afstand regelen. De motor is bovendien geschikt voor alle soorten bedden zoals boxsprings, lattenbodems en onderstellen. Met de MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch heeft u een oplossing die het verstellen van het bed nog eenvoudiger maakt.

6.Losse MOTOR boxspring Universeel Dual Elektrische motor

De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch biedt een draadloze dual motor met een kracht van 6500 Newton die per motor 130 kilo zonder moeite optilt. De bediening is gemakkelijk met een afstandsbediening met draad, en de motor is klaar voor gebruik met een batterij inbegrepen. De kleur van de behuizing is beschikbaar in wit of zwart, en de afstand tussen de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1 cm. De motor is universeel geschikt voor boxsprings, onderstellen, lattenbodems en andere bedden. Met de Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is het mogelijk om zowel het hoofd- als voeteinde verstelbaar te maken. De motor is zeer krachtig, maar tegelijkertijd ook erg stil. Dankzij de draadloze technologie is geen bedieningskabel nodig, maar de motor heeft wel een lange levensduur en is zeer betrouwbaar.

7.EasyBedden Universeel Dual Actuator

De EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos is een draadloze dual motor die je kan gebruiken voor elektrisch verstelbare boxsprings, onderstellen, lattenbodems en overige bedden. Met een kracht van 6000 Newton per motor, verplaatst deze motor zonder moeite 130 kilo. Het hoofd- en voeteinde zijn afzonderlijk verstelbaar, waardoor je het bed gemakkelijk in verschillende posities kan zetten. Bovendien is de motor draadloos en kan je deze bedienen met een afstandsbediening. De motor wordt geleverd met een batterij en is klaar om gebruikt te worden. De kleur van de behuizing is wit of zwart. De hartmaat afstand van de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1 cm. Als extra krijg je er een standaard garantie van 2 jaar bij. Dit product is een Nederlands product en is uit voorraad leverbaar.

8.Novio Elektrische Lattenbodem

De Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats is een stevige lattenbodem met een robuust frame en 28 gelaagde latten. De latten zijn vastgezet aan het frame met behulp van kunststof kappen en het hoofd- en voeteneind zijn afzonderlijk elektrisch verstelbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om de houding van de lattenbodem precies naar uw comfortabelste stand te verstellen. Door het gebruik van rubber tussen de latten voelt het ligoppervlak comfortabel aan en is de lattenbodem geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. De Novio Lattenbodem 80x200 elektrisch 28 lats is dus zowel stevig als comfortabel en biedt u de mogelijkheid om eenvoudig elektrisch de houding te verstellen terwijl u gewoon in bed blijft liggen. U heeft hierdoor altijd een optimaal ligcomfort.

9.Novio Elektrische Lattenbodem

De Novio lattenbodem 70x200 Elektrisch 28 lats is een stevige en comfortabele optie voor het verbeteren van uw slaap. Het frame betreft een kwalitatief hoogwaardige constructie die is bevestigd bovenop 28 latten. Deze latten zijn bedekt met kunststof kappen en voorzien van gelaagde, rubbergeplaatste latten. Dit design biedt een perfecte ondersteuning voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. Het voordeel van deze lattenbodem is dat er geen moeilijke montage noodzakelijk is en dat het hoofd- en voeteneind afzonderlijk geheel elektrisch verstelbaar zijn. Deze lattenbodem is daarom geschikt voor mensen met een druk leven die veel tijd in bed doorbrengen, hoewel het ook voordelen biedt aan mensen die minder tijd in bed doorbrengen. Deze lattenbodem is een van de meest comfortabele en stevige opties voor het verbeteren van uw slaap.

10.RF draadloos afstandsbediening

This RF wireless remote set is the perfect way to add convenience to your current motor setup. Compatible with Dewert-Okin/Galaxy 5-pole motors, it allows you to easily control your motor with a smartphone or tablet app. This remote set offers a range of up to 100 meters, giving you the flexibility to access your motor no matter where you are. It also features an LED indicator which shows the current operating status, allowing for easy troubleshooting. The remote is also designed with an ergonomic shape for comfortable use. With its reliable connection, long range and easy to use design, this RF wireless remote set is the perfect addition to any motor setup.

Veelgestelde vragen over de elektrische lattenbodems test

Alle elektrische lattenbodems hebben hun eigen unieke eigenschappen. De elektrische lattenbodems vergelijken is dan ook zeer belangrijk om te doen. Daarom is het zeker goed om te weten dat alle elektrische lattenbodems erg van elkaar kunnen verschillen. Niet alleen de prijs kan aanzienlijk verschillen, maar ook de kwaliteit of de levensduur. Daarom is het zo belangrijk om ze met elkaar te vergelijken.

Onze kenners bepalen de top 10 elektrische lattenbodems door alle mogelijke elektrische lattenbodems met elkaar te vergelijken. Hierbij wordt gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de levensduur, eventuele extra opties en de verschillende aanbieders. Door naar al deze aspecten te kijken wordt het voor de kenner eenvoudiger om een top 10 samen te stellen. Alleen de beste elektrische lattenbodems blijven dan over. Deze worden dan weer met elkaar vergelijken en daar komt dan een top 3 beste elektrische lattenbodems uit.

De elektrische lattenbodems kunnen erg verschillen qua prijs. Dit kan komen door de aanbieder of door bijvoorbeeld een aanbieding. Het is altijd verstandig om te onthouden dat de prijzen per elektrische lattenbodem kunnen verschillen maar dat dit niet per se wat met de kwaliteit te maken hoeft te hebben. 

Wanneer een elektrische lattenbodem duurder is betekent dit niet direct dat de elektrische lattenbodem ook beter is. Het is altijd goed om de elektrische lattenbodems met elkaar te vergelijken. Op die manier voorkom je dat je alsnog een miskoop begaat. 

elektrische lattenbodems vergelijken met elkaar resulteerde in deze top 10 van de best geteste elektrische lattenbodems. Waarbij voor ons totaalBED Lattenbodem Medi 5000 als allerbeste uit de elektrische lattenbodems test kwam.

Onze conclusie over de elektrische lattenbodems top 10

Onze conclusie van deze top 10 elektrische lattenbodems is vrij simpel. Alle 10 de elektrische lattenbodems zijn door de experts uitgezocht voor jou. Het is geen enkel probleem als je niet weet of de top 10 wel bij je past, dan kun je altijd zelf nog verder gaan kijken naar andere mogelijkheden. Zo kun je online kijken en nog meer elektrische lattenbodems met elkaar vergelijken. 

Het is ook zeker verstandig om nog even verder rond te kijken op fijnwoonik.nl. Wij hebben nog heel veel informatie op onze site staan waar je misschien waarde uit haalt. 

Slotwoord over de top 10 elektrische lattenbodems

Het is duidelijk dat elektrische lattenbodems de beste optie zijn als je op zoek bent naar een goede nachtrust. Ze bieden een stuk comfort en ergonomische ondersteuning die je niet krijgt bij andere bedonderdelen. Bovendien kunnen ze in verschillende prijsklassen worden aangeboden, waardoor je een product kunt kiezen dat binnen jouw budget past. Tenslotte is het ook leuk om te weten dat de top 10 producten die in dit artikel zijn genoemd, allemaal van top kwaliteit zijn en voldoen aan alle eisen die je mag verwachten. Je kunt er dus zonder zorgen op vertrouwen dat je een goede keus zult maken.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als je besluit om via een link op onze website een elektrische lattenbodem te kopen ontvangen wij hierover een kleine commissie.

Mark
Mark

Hallo, ik ben Mark en ik ben een zeer gepassioneerde man die zich heeft toegewijd aan het schrijven van reviews over producten die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving. Met mijn uitgebreide kennis en scherp oog voor detail heb ik de taak op mij genomen om anderen te helpen bij het vinden van de juiste producten voor een fijnere woonervaring.

Gepubliceerd op: 25 okt. 2022