Vergelijk de 10 beste slimme stekkers - Reviews slimme stekkers

Laatst bijgewerkt:

De top 10 slimme stekkers hebben we bij fijnwoonik.nl voor je op een rijtje gezet. Het is namelijk wel belangrijk dat je de beste slimme stekkers weet te vinden. Het is een hele zoektocht als je deze zelf moet gaan opzoeken. 

Daarom hebben we samen met de echte kenners een top 10 reviews van slimme stekkers opgesteld. Aan de hand van deze top 10 is het veel eenvoudiger voor jezelf om te bepalen welke slimme stekker bij jou past en welke ook goed is. Zo heb je twee vliegen in één klap.

Vergelijking beste slimme stekkers: favorietenlijst

De eerste vraag is uiteraard waarom je een top 10 slimme stekkers nodig hebt. De vraag wat is de beste slimme stekker zie je steeds vaker voorbij komen. Daarom is het handig om één plek te hebben waar je alle goede slimme stekkers op een rijtje hebt staan. 

Wanneer je een goede slimme stekker wilt vinden ben je hier dus zeker goed terecht gekomen. Onze kenners hebben hard hun best gedaan om de best geteste slimme stekkers voor je op een rij neer te zetten. Zo hoef je zelf niet uren te zoeken naar de beste slimme stekker.

  1. slimme stekker

Inhoudsopgave

Bekijk de top 10 beste slimme stekkers

1.PuroTech Slimme Stekker 12 Stuks Smart Plug Voordeelverpakking Tijdschakelaar Energiemeter Amazon Alexa Google Home.

De PuroTech® slimme stekkers zijn de perfecte oplossing voor als je je huis slim wil maken. Deze 12 stuks voordeelverpakking is ideaal om meerdere lampen te bedienen. Met de slimme stekker sluit je eenvoudig een lamp aan en bedien je deze op afstand met de gratis Smart Life app. Hiermee heb je geen extra hub nodig. Je hebt ook de mogelijkheid om een tijdschakelaar te gebruiken om automatische aan/uit programma's voor je lampen te maken. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken als je op vakantie bent. Bovendien is de PuroTech® slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Met de energiemeter krijg je een goed inzicht in het verbruik. Zo weet je precies wat je verbruikt en krijg je tips om energie te besparen. Je kunt de slimme stekkers gemakkelijk installeren zonder extra kosten. De PuroTech® slimme stekkers zijn een slimme en betaalbare manier om je woning te automatiseren.

2.Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 4 Stuks 10A.

De NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter van Nooie is een innovatieve manier om uw huis slim te maken. Met deze stekker kunt u uw verlichting, apparaten en elektronica gemakkelijk aan- en uitschakelen vanaf uw smartphone, tablet of afstandsbediening. U kunt ook eenvoudig de werking van uw apparaten bijhouden en de energieverbruikskosten beperken. De Nooie NSP11 is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een slank en modern ontwerp. U kunt de stekker gemakkelijk in elk stopcontact steken, wat het installeren eenvoudig maakt. De stekker is geschikt voor gebruik met alleen 2.4GHz WIFI. De stekker kan een maximale stroom van 10A aan, waardoor u meerdere apparaten kunt aansluiten. De stekker is ook uitgerust met een tijdschakelaar, waarmee u kunt programmeren wanneer uw apparaten aan- en uitgaan. Bovendien heeft de stekker een energieverbruiksmeter, waarmee u de verbruiksgegevens kunt bekijken. De Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter is een uitstekende oplossing voor uw slimme huis-behoeften. Met de stekker kunt u efficiënt energieverbruik beheren en uw apparaten gemakkelijk aan- en uitschakelen, waardoor uw leven een stuk gemakkelijker wordt. De stekker heeft o.

3.Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

De Smartify slimme stekker is een handige manier om uw apparaten slim te maken. Het is eenvoudig te gebruiken - u kunt het aansluiten op elk elektrisch apparaat en het vervolgens bedienen via uw smartphone. Het stroomverbruik wordt gemeten door de ingebouwde energiemeter zodat u een goed inzicht krijgt in hoeveel energie uw apparaten verbruiken. Met de tijdschakelaar kunt u zelfs instellen wanneer uw apparaten aan en uit gaan, zodat u energie kunt besparen. Het product werkt alleen met een 2.4Ghz Wifi verbinding, waardoor u gemakkelijk uw apparaten kunt bedienen. U kunt dus vanaf elke locatie met uw smartphone op afstand controleren of uw apparaten aan en uit staan. De Smartify slimme stekker is een geweldige manier om uw huis slim te maken. U kunt elk apparaat op een makkelijke manier slim maken, waardoor u energie kunt besparen en ook gemakkelijk op afstand kunt bedienen. Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw huis slim te maken, is de Smartify slimme stekker de juiste keuze voor u.

4.Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

Met de Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A kunt u energie verbruik in de gaten houden en uw apparaten bedienen op afstand met uw smartphone of tablet. De stekker heeft geen hub nodig en is eenvoudig te installeren. U kunt hem bedienen met de gratis app, die u eenvoudig kunt downloaden op uw telefoon of tablet. Met de Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A kunt u uw energieverbruik monitoren door het bijhouden van uw dagelijkse energieverbruik. U kunt de stekker instellen om automatisch in te grijpen als het energieverbruik over een bepaald niveau stijgt. Dit geeft u de controle over uw energieverbruik en helpt u om uw energiekosten te beheersen. De Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A is ook geschikt voor het bedienen van uw apparaten op afstand. U kunt de stekker instellen om uw apparaten in te schakelen of uit te schakelen wanneer u maar wilt. Dus als u bijvoorbeeld uw verlichting wilt inschakelen of uitschakelen als u thuis bent, dan kunt u dat eenvoudig met de Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A doen.

Overweeg deze producten:

5.Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks.

De Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks is een slimme oplossing om je woning te automatiseren. Met de gratis SmartLife app is de stekker gemakkelijk te installeren. Je kunt vervolgens vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen aan en uit zetten. De Energiemeter geeft een duidelijk overzicht van het stroomverbruik van jouw apparaten per dag en per maand. En met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen. Zo is je woning geautomatiseerd en ben je altijd zeker dat je lampen op de juiste tijden aan en uit gaan. Maar dat is niet alles! De Iqonic Slimme Stekker is ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo bedien je jouw lampen met je stem en heb je altijd het gemak van een slimme woning. Geniet van de luxe en gemak met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug!

6.Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kun je elk elektrisch apparaat in je huis op afstand aan- en uitzetten met je smartphone of tablet. De stekkers zijn voorzien van een Wi-Fi-verbinding en hebben een maximale capaciteit van 3680 W. Ze zijn geschikt voor type F (CEE 7/3) en hebben een temperaturen bereik van -10°C tot 45°C. De stekkers zijn compatibel met zowel Android als iOS. Met de Nedis SmartLife-app kun je alle apparaten eenvoudig bedienen en ook koppelen aan Google Home of Amazon Alexa, zodat je ze met je stem kunt bedienen. Bovendien kun je de stekkers instellen om automatisch aan en uit te schakelen, zodat je energie kunt besparen. Je kunt ook meerdere stekkers tegelijk bedienen, waardoor je een complete kamer in huis gemakkelijk kunt verlichten.

7.PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

Krijg je woning onder controle met de PuroTech® slimme stekkers. Deze vier stuks worden geleverd in een voordeelverpakking en maken het gemakkelijker om jouw woning automatisch aan te sturen. De smart plug is eenvoudig te bedienen met de gratis Smart Life app. Hiermee heb je geen hub meer nodig. Met de energiemeter heb je inzicht in het verbruik van de aangesloten apparaten. Zo weet je precies hoeveel je verbruikt en waar je energiekosten kunt besparen. De slimme stekkers zijn ook uitgerust met een handige tijdschakelaar, waarmee je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen kunt instellen. Zo heb je altijd het gevoel dat je woning bewoond is als je er niet bent. En je kunt de PuroTech® slimme stekkers ook bedienen met je stem. De stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Je hoeft alleen maar je favoriete assistant te downloaden en je slimme stekkers te koppelen. Geniet van een luxe en comfortabele levensstijl met PuroTech® slimme stekkers.

8.Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland maak je je bestaande verlichting slim. Dankzij de Philips Hue slimme stekker zet je je verlichting aan of uit met de Philips Hue app, zelfs met je stem. De stekker heeft een onopvallend en compact formaat en is voorzien van randaarde (type F). Met deze stekker maak je eenvoudig verbinding met de Philips Hue Bridge, waarmee je extra functies, zoals het instellen van timers, kunt gebruiken. De stekker is niet alleen geschikt voor gebruik in Nederland, maar ook in vele andere Europese landen. Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland transformeer je je verlichting in een intelligent, slim systeem.

9.SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

De SEC24 HAS880V2 Slimme stekker WiFi Plug is een slim en handig hulpmiddel voor het beheren van energieverbruik. Deze slimme stekker is compatibel met Google en geeft gebruikers de mogelijkheid om apparaten op afstand te bedienen. Met de digitale timer kunnen gebruikers instellen wanneer ze de apparaten willen aan- en uitzetten, waardoor energie wordt bespaard. De SEC24 HAS880V2 Slimme stekker WiFi Plug is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een krachtige 16 A-stroomvermogen. Het is eenvoudig te installeren door gebruik te maken van de meegeleverde kabels. Met de app kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de slimme stekker en instellingen zoals de timer, tijdzone, enz. aanpassen. De slimme stekker geleidt ook statistieken over energieverbruik, waardoor gebruikers gemakkelijk de prestatie van hun apparaten kunnen monitoren.

10.TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking.

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking is een must-have voor iedereen die meer controle wil over zijn verbonden apparaten. Met de Tapo app kun je gemakkelijk je verbonden apparaten beheren vanaf elke locatie. Je kunt instellen wanneer de stekker in- en uitgeschakeld is, de stroomverbruik monitoren en het stopcontact zelfs bedienen wanneer je thuis bent. De Tapo is ook ontworpen om jouw levensstijl te ondersteunen door geautomatiseerde routinetaken uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld automatisch je verlichting aan- en uitschakelen wanneer je de deur uit gaat of wanneer je thuiskomt. Ook kun je waarschuwingen krijgen als er iets onverwachts gebeurt met je verbonden apparaten, zoals als de stroom uitvalt. De TP-Link Tapo is dus een geweldige manier om je gezin te beschermen en je levensstijl te verbeteren.

Populaire vragen over de slimme stekkers vergelijking

Alle slimme stekkers hebben hun eigen unieke eigenschappen. De slimme stekkers vergelijken is dan ook zeer belangrijk om te doen. Daarom is het zeker goed om te weten dat alle slimme stekkers erg van elkaar kunnen verschillen. Niet alleen de prijs kan aanzienlijk verschillen, maar ook de kwaliteit of de levensduur. Daarom is het zo belangrijk om ze met elkaar te vergelijken.

Onze kenners bepalen de top 10 slimme stekkers door alle mogelijke slimme stekkers met elkaar te vergelijken. Hierbij wordt gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de levensduur, eventuele extra opties en de verschillende aanbieders. Door naar al deze aspecten te kijken wordt het voor de kenner eenvoudiger om een top 10 samen te stellen. Alleen de beste slimme stekkers blijven dan over. Deze worden dan weer met elkaar vergelijken en daar komt dan een top 3 beste slimme stekkers uit.

De slimme stekkers kunnen erg verschillen qua prijs. Dit kan komen door de aanbieder of door bijvoorbeeld een aanbieding. Het is altijd verstandig om te onthouden dat de prijzen per slimme stekker kunnen verschillen maar dat dit niet per se wat met de kwaliteit te maken hoeft te hebben. 

Wanneer een slimme stekker duurder is betekent dit niet direct dat de slimme stekker ook beter is. Het is altijd goed om de slimme stekkers met elkaar te vergelijken. Op die manier voorkom je dat je alsnog een miskoop begaat. 

Eindconclusie: slimme stekker review

De conclusie van de top 10 review slimme stekkers is vrij eenvoudig. Alle 10 de slimme stekkers zijn door de kenners uitgezocht voor jou. Het is geen enkel probleem als je niet weet of de top 10 wel bij je past, dan kun je altijd zelf nog verder gaan kijken naar andere opties. Zo kun je online kijken en nog meer slimme stekkers met elkaar vergelijken. 

Het is ook zeker verstandig om nog even rond te kijken op fijnwoonik.nl. Wij hebben nog een heel veel informatie waar je misschien waarde uit haalt. 

Tot slot over de slimme stekkers

Het is dus een goede aanbeveling om eerst zelf te kijken welke slimme stekker het beste bij je past. Onze top 10 review heeft je een goede start gemaakt en je kan de rest opzoeken en verder vergelijken. Om je nog meer te helpen, kan je naast de producten ook kijken op fijnwoonik.nl. Daar vind je nog meer informatie om je keuze te maken. Het is daarom de beste aanbeveling om eerst goed te kijken naar wat er precies bij jou past voordat je een slimme stekker aanschaft. Zo ben je er zeker van dat de slimme stekker de juiste is en dat je hem een lange tijd mee kan gebruiken. Tot slot raden wij je aan om zorgvuldig te kiezen. Je kan online en offline kijken naar wat je in huis nodig hebt. Er zijn veel verschillende slimme stekkers op de markt en het is goed om precies te kijken wat je daarvan kunt maken. Wees dus gerust en kijk welke slimme stekker het beste bij jou past. Als je dat goed doet, dan ben je verzekerd van een slimme stekker waar je veel aan hebt.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar Bol.com. Als er via deze links een slimme stekker wordt gekocht ontvangen wij een kleine commissie.

Mark
Mark

Hallo, ik ben Mark en ik ben een zeer gepassioneerde man die zich heeft toegewijd aan het schrijven van reviews over producten die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving. Met mijn uitgebreide kennis en scherp oog voor detail heb ik de taak op mij genomen om anderen te helpen bij het vinden van de juiste producten voor een fijnere woonervaring.

Gepubliceerd op: