Albert Heijn heeft een marktaandeel van circa 35% en heeft verschillende formules en inmiddels meer dan 1000 winkels en is daarom een grote speler. Namelijk de grootste van Nederland van de supermarktketens, maar welke Albert Heijn is nu de grootste van Nederland.

De Albert Heijn, gevestigd aan de Pampusweg in Muiden, gelegen in het winkelcentrum Maxis, is de grootste Albert Heijn winkel van Nederland. Dit specifieke filiaal is een Albert Heijn XL.

Albert Heijn XL in Muiden

In het winkelcentrum Maxis, is de Albert Heijn XL in Muiden gevestigd. Verder vind je ook in hetzelfde winkelcentrum een BCC, Hema Action, Kruidvat, Blokker, Xenos, Lidl, Burger King en een Nike-store.

In juni 2021 heeft de Albert Heijn, een grote transformatie ondergaan. Met een uitbreiding tot 3.850 vierkante meter is het pand nu de grootste Albert Heijn van Nederland geworden. De focus van deze veranderingen lag op het vergroten van de zelfscankassa’s. Er zijn inmiddels 16 beschikbaar dus je hoeft nooit meer te wachten. Er wordt nu meer aandacht gegeven voor duurzaam winkelen.

Verder zijn er 70 producten beschikbaar die je kunt kopen zonder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Je kunt nu producten afwegen en voorzien van een etiket met uw eigen of gekochte pot van de Albert Heijn. Als je bij Albert Heijn XL bent geweest, hoef je niet meer naar verschillende winkels te gaan, want zelfs de versafdeling is enorm uitgebreid, waardoor je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een speciaal diner.

Winkelgegevens:
XL AH Pampusweg
Pampusweg 13
1398 PT Muiden (Noord-Holland)
Openingstijden
7:00 – 21:00 (donderdag en vrijdag tot 22:00)
Zondag: 9:00 – 20:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *