Hoewel Nieuw-Zeeland ver van de wereld ligt, is het een prachtige plek om te gaan. Je kunt deze natuurgebieden in Nieuw-Zeeland in alle rust bekijken, omdat de overvloed aan toeristen ze nog niet heeft beïnvloed. Twijfel je of je een vakantie naar Nieuw-Zeeland wilt plannen en wil je weten hoe lang het duurt om te vliegen? Hieronder vindt u het volledige overzicht.

Vliegen van Amsterdam naar Auckland

Vliegen van Amsterdam naar Christchurch

Vliegen van Amsterdam naar Queenstown 

Vliegen van Amsterdam naar Wellington

Vlucht met een tussenstop in Nieuw-Zeeland

Je hebt ongeveer 21 tot 23 uur over om vanaf Amsterdam naar Nieuw-Zeeland te vliegen als je geluk hebt met je tussenstop. Je kunt er ook voor kiezen om in je tussenstop extra te rusten als je dat te lang vindt. Je kunt dan bijvoorbeeld nog een dag blijven op de plek waar je tussenstop te.

Welke luchthavens bevinden zich in Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland heeft in totaal 27 vliegvelden, handig omdat het land uit veel eilanden bestaat. Hieronder benoemen we de zes grootste vliegvelden.

Informatie over Nieuw-Zeeland

De tien beste locaties in Nieuw-Zeeland

Hoewel het bijna onmogelijk is om een top tien van Nieuw-Zeelands hotspots op te nemen, hebben we ons best gedaan.

Tongariro Alpine Crossing

De Tongariro Alpine Crossing is een unieke wandelroute. Vulkanen, rode kraters en groenblauwe meren bepalen deze 17 kilometer lange wandelroute.

Bezoek Auckland

De belangrijkste stad op het noordelijkste eiland is Auckland. De stad is ontspannen en er zijn veel leuke uitstapjes in de buurt. Wat denk je van het bezoeken van Mount Eden, de vulkaan?

Matamata – Lord of the Rings

De meeste mensen gaan naar de filmset van The Lord of the Rings als ze toch in Nieuw-Zeeland zijn. De locatie is prachtig, en je zult verbaasd zijn over de vele details die in de huisjes zijn aanwezig.

Natuurpark Wanaka

Ongeveer een uur rijden van Queenstown ligt Wanaka, een prachtig natuurgebied. Het is een moeilijke klim om de berg Mount Roy te beklimmen, maar de uitzichten zijn geweldig. Je valt van de ene verbazing in de andere in dit uitgestrekte natuurgebied.

Milford Sound

Milford Sound ligt in de buurt van Queenstown. Of anders gezegd, de meest bekende fjord in Nieuw-Zeeland. We raden aan om een boot te nemen om de fjord te zien, aangezien het ligt in het Fiordland National Park.

Mount Taranaki

Mount Taranaki is een must-see vulkaan met een hoogte van 2518 meter. Dit zijn een paar bekende plaatsen in Nieuw-Zeeland die altijd op foto’s verschijnen. Bovendien is dat voor een gunstige reden!

Bay of Islands

Wil je genieten van de zon en helemaal tot rust komen? Bay of Islands is dus de juiste plek om te zijn. Dit subtropische gebied bestaat uit 144 eilanden, waarvan elk stranden, helder water en prachtige natuurgebieden heeft. De verschillende boottochten bieden de kans om dieren zoals dolfijnen, walvissen en zeehonden te zien.

National Park Abel Tasman

Dit National Park wordt beschouwd als één van de meest prachtige natuurgebieden van Nieuw-Zeeland. Bovendien is de lat zeer hoog als het gaat om natuurgebieden. Er zijn prachtige wandelingen van kilometers langs de kust mogelijk.

Arthur’s Pass National Park

Arthur’s Pass National Park laat zien hoe divers en groot de natuurgebieden in Nieuw-Zeeland zijn. Je kunt kilometers ver weg zien en de toppen van de bergen zijn bedekt met sneeuw. De plek waar je een lange wandeling kunt maken.

Rotorua

In Rotorua kunt u zowel genieten van geweldige hiken als een van de vele natuurlijke spa’s. De naam “Sulphur City” verwijst naar de geur van zwavelgeur die er hangt.

Forgotten World Highway

Vrachtwagens gebruikten deze wegen vroeger, maar nu zijn er betere wegen voor. Het resultaat is ideale wandelpaden met prachtige uitzichten. Je kunt hier in alle rust rondlopen.

Het is onze hoop dat onze informatie je meer informatie heeft gegeven over niet alleen de duur van het vliegen naar Nieuw-Zeeland, maar ook over het land zelf en de activiteiten ervan. Hoewel het een lange vlucht is, is het land meer dan waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *