1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Sushi Roze

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze

Ben jij een koukleum of ken jij iemand die altijd koude handen en voeten heeft? Een kopje thee kan je even opwarmen, maar met de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze blijf je altijd heerlijk warm en comfortabel. Deze draagbare deken is perfect om te dragen terwijl je thuis op de bank ligt, tv kijkt, videogames speelt, op je laptop werkt, gaat kamperen, een sportevenement bijwoont en nog veel meer. Deze JAXY Hoodie Deken is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De deken is voorzien van een zachte sherpa voering aan de binnenkant, waardoor je je knus en behaaglijk voelt. De buitenkant is gemaakt van gladde microfleece, die je beschermt tegen de koude lucht. Met een gewicht van 1450 gram voelt deze deken als een warme knuffel om je heen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders, deze JAXY Hoodie Deken is een geweldige keuze. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar het heeft ook een trendy design in een opvallende sushi roze kleur. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf of verras je geliefde met deze knusse en stijlvolle deken.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze is van Fleece | Polyester gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze is leverbaar in Sushi Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Sushi Roze is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids