1. woonaccessoires
  2. V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie

V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie.

Specificaties V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie

Dikte

2 mm

Materiaal

Polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1 kg

Wasvoorschrift

40°C | 30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie

Met de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie haal je het ultieme comfort in huis. Deze fleece deken met mouwen is een absolute must-have voor elk huishouden. Of je nu in de tuin zit te genieten van een zwoele nazomeravond of op het terras ontspant met een goed boek, deze deken biedt je net die extra warmte die je nodig hebt. Deze fleece deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een gewicht van 280 gsm, wat zorgt voor een heerlijk zacht en warm gevoel. De turquoise kleur geeft een vrolijke touch aan je interieur en maakt deze deken een echte eyecatcher. De mouwen zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt en tegelijkertijd warm blijft, zodat je optimaal kunt ontspannen. Daarnaast is deze Snuggle Hoodie voorzien van een handige capuchon, waardoor je jezelf helemaal kunt omhullen in warmte. Of je nu lekker een film kijkt op de bank of een boek leest in bed, met deze fleece deken met mouwen ervaar je pure luxe en comfort. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand die wel wat extra warmte en gezelligheid kan gebruiken.

Veelgestelde vragen over de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie is van Polyester gemaakt.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie weegt 1 kg.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C | 30°C.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm Turquoise Snuggle Hoodie is 2 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids