1. woonaccessoires
  2. Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket.

Specificaties Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen zijn de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze fleece deken met mouwen is ontworpen om je warm te houden tijdens koude avonden en heeft een ultrazachte binnenkant voor een heerlijk knus gevoel. Met de oversized pasvorm kun je jezelf helemaal in de deken wikkelen en genieten van ultiem comfort. Deze hoodie blanket is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect voor onderweg. Of je nu op de bank ligt met een goed boek, thuiswerkt of studeert, de Noony hoodie deken zal je altijd warm houden. Dankzij de handige mouwen kun je je handen vrij bewegen terwijl je lekker warm blijft. Zo kun je ontspannen en genieten van je favoriete activiteiten zonder dat je het koud krijgt. Met de Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen kun je jezelf verwennen en je leven comfortabeler maken. Zeg vaarwel tegen de hoge energierekeningen en deel je dekentje niet meer met anderen. Of je nu alleen bent of met vrienden en familie, deze hoodie deken zal je altijd omhullen in warmte en gezelligheid. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de ultieme knusheid en geniet van elk moment met Noony.

Veelgestelde vragen over de Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket weegt 1.30 kg.

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Cloud oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids