1. woonaccessoires
  2. Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet

Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet.

Specificaties Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet

Dikte

26 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

1807 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet

De Blumtal Fleece Deken is niet zomaar een deken, het is een luxueus exemplaar dat je omhult in ultiem comfort. Met zijn super zachte textuur voelt deze deken als een warme omhelzing op een koude winteravond. Of je nu lekker wilt ontspannen voor de televisie of een boek wilt lezen op de bank, deze deken biedt de perfecte knusheid. Maar deze deken is niet alleen geschikt voor binnenactiviteiten. Dankzij zijn veelzijdigheid kun je hem gemakkelijk meenemen naar buiten. Geniet van een heerlijke picknick in het park, juich je favoriete team toe tijdens een sportevenement of geniet van een romantisch openluchtconcert - deze deken is jouw trouwe metgezel. De royale afmetingen van 270x230 cm zorgen ervoor dat je alle ruimte hebt om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. De Blumtal Fleece Deken is uitgevoerd in een stijlvolle antracietkleur, waardoor hij perfect past bij elk interieur. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de deken lang meegaat en zijn zachte textuur behoudt, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen. Met deze deken haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een stukje luxe. Dus omhul jezelf in zachtheid en geniet van de ultieme ontspanning met de Blumtal Fleece Deken.

Veelgestelde vragen over de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet is van Polyester gemaakt.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet weegt 1807 g.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Antraciet is 26 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids