1. woonaccessoires
  2. Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket.

Specificaties Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Geel

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen is de ultieme oplossing voor degenen die altijd last hebben van de kou. Met deze fleece deken met mouwen blijf je heerlijk warm, zelfs op de koudste winterdagen. De ultrazachte binnenkant zorgt voor een ongekend comfortabel gevoel. Maar dat is niet alles! Deze hoodie blanket heeft nog veel meer te bieden. Naast het warm houden van je lichaam, is deze deken ook perfect om je energierekening te verlagen. Geen gedoe meer met de thermostaat, want met de Noony hoodie deken kun je jezelf lekker inpakken en genieten van de warmte zonder dat je de verwarming hoeft op te schroeven. En laten we het belangrijkste niet vergeten: de unieke hamburgerprint! Als jij regelmatig een hamburger bestelt bij de friettent, dan mag deze Noony hoodie deken absoluut niet ontbreken in je collectie. Laat je liefde voor hamburgers zien en wees de ster van elke filmavond of pyjamaparty. Kortom, deze Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher!

Veelgestelde vragen over de Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket weegt 1.30 kg.

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is leverbaar in Geel. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Hamburger oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids