1. woonaccessoires
  2. Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft

Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft.

Specificaties Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft

Dikte

Materiaal

Fleece | 100% polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

breedte en lengte

Omschrijving van de Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon is de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze unisex deken is speciaal ontworpen om je warm en knus te houden, terwijl je toch alle bewegingsvrijheid hebt dankzij de mouwen en capuchon. Deze deken is gemaakt van hoogwaardige Sherpa fleece, waardoor hij extra zacht en pluizig aanvoelt. Het oversized ontwerp zorgt ervoor dat je je helemaal kunt omhullen in warmte en comfort. Of je nu thuis op de bank zit, een film kijkt of buiten een kampvuur maakt, met deze deken blijf je gegarandeerd warm. De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon is zowel geschikt voor heren als dames. Het is het ultieme unisex accessoire voor de koude wintermaanden. De deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden dat bij je persoonlijke stijl past. Ga voor een klassieke kleur zoals grijs of zwart, of kies juist voor een opvallende kleur om je outfit compleet te maken. Met deze Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon ben je verzekerd van ultiem comfort en warmte, zonder concessies te doen aan stijl. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van knusse avonden op de bank of gezellige buitenactiviteiten, terwijl je er geweldig uitziet!

Veelgestelde vragen over de Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft heeft de volgende afmetingen:
Lengte
Breedte .

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft is van Fleece | 100% polyester gemaakt.

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft weegt .

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Snug Rug Premium Oversized Hoodie Deken Blanket met Mouwen en Capuchon Heren en Dames Unisex Sherpa Fleece Extra Soft is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids