1. woonaccessoires
  2. Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket.

Specificaties Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

Dikte

0.40 cm

Materiaal

Fleece

Kleur

Grijs

Gewicht

0.80 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

Deze comfortabele en gezellige hoodie fleecedeken van Q-Living is perfect om je warm te houden tijdens koude dagen en knusse avonden thuis. Met zijn unieke ontwerp combineert het de warmte van een deken met het comfort van een hoodie. De zachte fleece stof voelt heerlijk aan op je huid en biedt een luxueuze en warme ervaring. Met de handige mouwen kun je gemakkelijk bladeren door een boek, een film kijken of gewoon ontspannen zonder dat je je deken hoeft vast te houden. De ruime capuchon biedt extra warmte en maakt deze fleecedeken echt een must-have voor de wintermaanden. Of je nu op de bank zit, in bed ligt of buiten een wandeling maakt, deze hoodie fleecedeken is je ideale metgezel. De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw stijl en interieur past. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met deze heerlijk zachte en warme fleecedeken en geniet van ultiem comfort en gezelligheid.

Veelgestelde vragen over de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is van Fleece gemaakt.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket weegt 0.80 kg.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is 0.40 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids