1. woonaccessoires
  2. Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid

Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid.

Specificaties Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid

Dikte

0.50 cm

Materiaal

Fleece

Kleur

Blauw

Gewicht

0.81 kg

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen is de perfecte metgezel voor gezellige winteravonden. Met zijn zachte en warme fleece materiaal houdt deze deken je heerlijk knus, terwijl je toch volledige bewegingsvrijheid hebt dankzij de handige mouwen. Of je nu ontspant op de bank, een boek leest of tv kijkt, deze deken zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt. Deze deluxe fleece deken is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en heeft een royale afmeting van 180 x 135 cm. Dit betekent dat je er helemaal in kunt wegkruipen en jezelf volledig kunt omhullen in de warmte. De deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een stijlvol plaid ontwerp dat perfect past bij elke interieurstijl. Nieuw in deze verbeterde versie van de Snuggie is de toevoeging van een handig zakje aan de voorkant. Hier kun je je afstandsbediening, mobiele telefoon of een snack in bewaren, zodat je alles bij de hand hebt terwijl je geniet van je favoriete activiteiten. Verwen jezelf of geef deze deken cadeau aan een geliefde en geniet samen van de ultieme warmte en comfort tijdens de winterse dagen.

Veelgestelde vragen over de Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid is van Fleece gemaakt.

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid weegt 0.81 kg.

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De Living Nine Snuggie Deluxe Fleece Deken Met Mouwen Volwassenen En Kinderen - Tv-Deken 180 x 135 cm Plaid is 0.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids