1. woonaccessoires
  2. Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en

Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en.

Specificaties Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en

Dikte

1 cm

Materiaal

100% polyester | Fleece

Kleur

Blauw, Rood, Roze, Zwart

Gewicht

1000 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en

Dit prachtige Melli Mello Luxe Plaid is perfect voor het toevoegen van een vleugje stoerheid en elegantie aan je interieur. Het plaid heeft een opvallende slangenprint in de kleuren roze, bordeaux, blauw en zwart, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. De voorkant van het plaid heeft een fluweelzachte textuur, terwijl de achterkant is gemaakt van een superzachte zwarte stof. Met een afmeting van 130x170cm is dit plaid ideaal voor het decoreren van zowel je bank als je bed. Het geeft een luxe uitstraling en zorgt voor extra comfort en warmte. Of je nu een gezellig avondje op de bank wilt doorbrengen of je slaapkamer wilt voorzien van een stijlvolle touch, dit plaid is de perfecte keuze. Om je interieur helemaal compleet te maken, kun je dit plaid combineren met ons bijpassende Keep Me Wild kussen. Samen zorgen ze voor een harmonieuze uitstraling en een gevoel van luxe en comfort. Geef je bank of bed een echte make-over met dit Melli Mello Luxe Plaid en geniet van de zachtheid en stijl die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en is van 100% polyester | Fleece gemaakt.

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en weegt 1000 g.

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en is leverbaar in Blauw, Rood, Roze, Zwart. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Melli Mello Luxe Plaid 130x170cm Slangenprint Flanel Fleece Plaid voor Bank, Bed en Decoratie Extra Zacht en is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids