1. woonaccessoires
  2. Beliani YARSA Plaid Beige Katoen

Beliani YARSA Plaid Beige Katoen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Beliani YARSA Plaid Beige Katoen.

Specificaties Beliani YARSA Plaid Beige Katoen

Dikte

0.50 cm

Materiaal

Katoen

Kleur

Beige

Gewicht

1 kg

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Beliani YARSA Plaid Beige Katoen

Katoenen deken met franjes. Deze prachtige katoenen deken heeft een charmante, subtiele kleur. Het is een accessoire dat zowel traditioneel als opvallend is en zal zeker opvallen tussen andere accessoires in jouw kamer. De deken is gemaakt van katoen en is buitengewoon zacht en duurzaam, waardoor hij warm en comfortabel is om te gebruiken. Dankzij het ontwerp en de kleur past hij perfect bij verschillende interieurstijlen. Belangrijkste eigenschappen: Heerlijk zacht, Zeer comfortabel, Handgemaakte precisie, Hoogwaardig materiaal, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk. Montageinformatie: Geen montage vereist. Extra informatie: Elk product is met de hand gemaakt, waardoor er verschillen kunnen zijn in textuur en kleur. Dit zijn kenmerken van het materiaal en worden niet beschouwd als een kwaliteitsfout. Onderhoudstips: Katoen: 1. Niet geschikt voor de droger en niet strijken, tenzij anders aangegeven op het etiket. 2. Handwas of selecteer het fijne wasprogramma (max. 30 °C), tenzij anders aangegeven.

Veelgestelde vragen over de Beliani YARSA Plaid Beige Katoen

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen is van Katoen gemaakt.

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen weegt 1 kg.

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen is leverbaar in Beige. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De Beliani YARSA Plaid Beige Katoen is 0.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids