1. woonaccessoires
  2. Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken

Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken.

Specificaties Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken

Dikte

0 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Tobacco+Brown

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken

De Dutch Decor OWEN Plaid is een must-have accessoire voor jouw huis. Met zijn afmetingen van 130x160 cm is dit plaid perfect om je warm en knus te houden tijdens koude avonden. Gemaakt van hoogwaardig coral fleece materiaal, voelt dit plaid heerlijk zacht aan en biedt het ultiem comfort. In de prachtige kleur Tobacco Brown voegt dit plaid een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke kamer. Of je het nu over de bank gooit, op je bed legt of zelfs als decoratief stuk op een stoel plaatst, de OWEN Plaid zal zeker de aandacht trekken. Bovendien is dit plaid verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen voor de perfecte interieurlook. Maak jouw huis nog stijlvoller door de OWEN Plaid te combineren met de bijpassende kussens van Dutch Decor. Met hun trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit vormen ze een harmonieus geheel met dit plaid. Creëer een gezellige sfeer in je huis en geniet van de ultieme ontspanning met de Dutch Decor OWEN Plaid.

Veelgestelde vragen over de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken is van Polyester gemaakt.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken weegt .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken is leverbaar in Tobacco+Brown. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Tobacco Brown - Deken is 0 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids