1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Avocado

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado

Ben jij een koukleum of ken jij iemand die het altijd koud heeft? Een kopje thee houdt je maar even warm, maar deze draagbare deken van JAXY houdt je ten alle tijden warm en comfortabel. Draag hem terwijl je thuis op de bank ligt, tv kijkt, videogames speelt, op je laptop werkt, kampeert, een sportevenement bijwoont en nog veel meer. Je blijft altijd warm dankzij de zachte sherpa voering aan de binnenkant en gladde microfleece aan de buitenkant. Het perfecte cadeau voor jezelf of voor anderen. De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado is niet zomaar een deken, het is een comfortabele en trendy must-have. Met zijn unieke avocado kleur en een gewicht van 1450 gram voelt deze deken heerlijk zacht en knus aan. De mouwen zorgen ervoor dat je je armen vrij kunt bewegen, terwijl de capuchon je hoofd en nek warm houden. Of je nu thuis relaxt, op reis bent of gewoon lekker op de bank wilt chillen, deze hoodie deken is je beste vriend. De sherpa voering aan de binnenkant voelt luxueus aan en zorgt voor een aangename warmte, terwijl de microfleece aan de buitenkant zacht en glad aanvoelt. De ruime maat van de deken zorgt ervoor dat je helemaal kunt wegkruipen en jezelf kunt omhullen in warmte en comfort. De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado is van Fleece | Polyester gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado is leverbaar in Avocado. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Avocado is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids