1. woonaccessoires
  2. UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen

UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen.

Specificaties UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen

Dikte

1.75 cm

Materiaal

100% polyester | Fleece

Kleur

Grijs

Gewicht

1348 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen

Zeg vaarwel tegen koude winteravonden en omarm de ultieme knusheid met de UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen. Deze deken is niet zomaar een deken, het is een ware knuffeltrui die je helemaal omhult in zijn zachte fleece stof. Met zijn extra grote maat van 5XL is er voldoende ruimte om jezelf volledig in te wikkelen en te genieten van de ultieme comfortervaring. Deze hoodie deken is speciaal ontworpen voor degenen die altijd last hebben van koude rillingen of voor degenen die op zoek zijn naar een manier om te besparen op de energierekening. Met zijn veelzijdigheid kun je hem overal dragen - thuis, op de bank, tijdens het gamen of zelfs tijdens het werk. Het is de perfecte metgezel voor diegenen die behoefte hebben aan warmte en comfort, zonder concessies te doen aan stijl. De mouwen zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt om te doen wat je wilt, terwijl je nog steeds geniet van de warmte van een deken. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen en omhul jezelf in warmte en gezelligheid. Het is tijd om afscheid te nemen van koude dagen en te genieten van het ultieme comfort met deze knuffeltrui deken.

Veelgestelde vragen over de UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm.

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen is van 100% polyester | Fleece gemaakt.

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen weegt 1348 g.

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De UNBOX Hoodie Deken 5XL Cuddle Hoodie Snuggie Trui Deken Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen is 1.75 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids