1. woonaccessoires
  2. Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm

Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm.

Specificaties Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm

Dikte

260 mm

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Gewicht

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm

De Blumtal Fleece Deken is niet zomaar een gewone deken - het is een super zachte luxe deken die je omhult in ultiem comfort. Met zijn royale afmetingen van 270x230 cm, is dit fleece plaid perfect om jezelf op te krullen tijdens ontspannen avonden op de bank. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan op de huid en houdt je lekker warm, waardoor het ideaal is voor knusse tv- of leesavonden. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige fleece deken is ook geschikt om mee naar buiten te nemen. Of je nu een picknick in het park plant, een spannend sportevenement bijwoont of geniet van een openluchtconcert, de Blumtal Fleece Deken is jouw perfecte metgezel. Dankzij zijn lichte gewicht en handige draagtas neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kun je altijd genieten van het comfort en de warmte die dit plaid biedt, waar je ook bent. Met de Blumtal Fleece Deken haal je niet alleen een stijlvol accessoire in huis, maar ook een praktisch en multifunctioneel item. Het is de ultieme combinatie van comfort, warmte en veelzijdigheid, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van jouw dagelijkse leven. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de luxe van de Blumtal Fleece Deken en geniet van de ultieme ontspanning en comfort, zowel binnen als buiten.

Veelgestelde vragen over de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm is van Polyester gemaakt.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm weegt .

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm is leverbaar in Zwart. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm is 260 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids