1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

Dikte

1 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Zwart

Gewicht

0.43 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

Ben jij altijd aan het bibberen van de kou? Of ken jij iemand die altijd een extra laagje nodig heeft? Laat me je voorstellen aan de JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket - de ultieme oplossing voor iedereen die altijd warm wil blijven! Deze draagbare deken is perfect om te dragen terwijl je ontspant op de bank, geniet van je favoriete films, jezelf verliest in spannende videogames, of zelfs terwijl je aan het werk bent op je laptop. Maar dat is nog niet alles, deze deken is ook ideaal voor kampeertrips, sportevenementen en nog veel meer! Wat deze deken zo speciaal maakt, is de combinatie van een zachte sherpa voering aan de binnenkant en een gladde microfleece aan de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een ongelooflijk comfortabele ervaring, maar ook voor een optimale warmte-isolatie. Je zult je meteen omhuld voelen in een knusse cocon van warmte, waar je ook bent. En dankzij de handige mouwen kun je je handen vrij bewegen terwijl je lekker warm blijft. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of voor een dierbare, de JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Geniet van het ultieme comfort en de warmte die deze deken te bieden heeft, terwijl je er stijlvol uitziet. Dus zeg maar.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is van Fleece | Polyester gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket weegt 0.43 kg.

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is leverbaar in Zwart. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Suggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen Hoodie Blanket is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids