1. woonaccessoires
  2. V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie

V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie.

Specificaties V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie

Dikte

2 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Zwart

Gewicht

1 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie is het perfecte accessoire om gezelligheid en warmte toe te voegen aan jouw huishouden. Gemaakt van zachte en comfortabele fleece stof, is dit deken ideaal om te gebruiken in de tuin of op het terras. Met zijn mouwen kun je je comfortabel en vrij bewegen terwijl je geniet van de buitenlucht. Of het nu nazomer of najaar is, dit fleece plaid biedt je de extra warmte die je nodig hebt. Het is ontworpen met aandacht voor details en een stijlvolle uitstraling. De Snuggle Hoodie is niet alleen praktisch, maar ook modieus. De hoogwaardige kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat dit deken lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen. Met de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie kun je ontspannen en tot rust komen, terwijl je omhuld bent in warmte en comfort. Of je nu een boek leest, naar muziek luistert of gewoon lekker wilt relaxen, dit deken is een must-have voor iedereen die houdt van gezelligheid en comfort in huis.

Veelgestelde vragen over de V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie is van 100% polyester gemaakt.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie weegt 1 kg.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie is leverbaar in Zwart. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De V&L comfortlifestyle Fleece deken met mouwen sweater 280 gsm - Snuggle Hoodie is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids