1. woonaccessoires
  2. Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken

Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken.

Specificaties Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken

Dikte

0 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Charcoal+Gray

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken

Plaid Owen is een eenvoudig en basic accessoire dat gemakkelijk te combineren is. Met een afmeting van 130x160 cm in de prachtige kleur Charcoal Gray voegt deze plaid warmte en sfeer toe aan jouw huis. De Owen plaid is gemaakt van coral fleece, wat zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele ervaring. Naast de kleur Charcoal Gray is de Owen plaid verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren. Hierdoor kun je eindeloos variëren en de plaid aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en interieur. Combineer de plaid met de kussens van Dutch Decor om een harmonieus geheel te creëren. Of je nu wilt ontspannen op de bank, een extra warme laag wilt toevoegen aan je beddengoed of gewoon een vleugje gezelligheid wilt toevoegen aan je interieur, de Owen plaid is de perfecte keuze. Met zijn zachte textuur en tijdloze uitstraling is deze plaid een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl.

Veelgestelde vragen over de Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken is van Polyester gemaakt.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken weegt .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken is leverbaar in Charcoal+Gray. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Dutch Decor OWEN Plaid 130x160 cm van coral fleece heerlijk zacht Charcoal Gray - Deken is 0 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids