1. woonaccessoires
  2. VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240

VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240.

Specificaties VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240

Dikte

2 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

2550 g

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken is zonder twijfel de perfecte metgezel voor gezellige avonden op de bank, een knus dutje in bed of gewoon als stijlvolle woonkamerdecoratie. Met de afmetingen van 200 x 240 cm biedt deze deken voldoende ruimte om jezelf helemaal in te wikkelen en te genieten van zijn luxueuze zachtheid. Wat deze deken echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig polyester van de beste kwaliteit. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een ongelooflijk zacht en comfortabel gevoel, maar biedt ook een buitengewone warmte. Het is alsof je omhuld wordt door een warme wolk van zachtheid en knusheid. Of je nu een koude winteravond doorbrengt met een goed boek en een kopje warme chocolademelk, of gewoon een extra laagje comfort toevoegt aan je interieur, deze luxe sherpa fleece deken is de perfecte keuze. Met zijn donzige textuur en stijlvolle design voegt hij ook een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Maak je klaar om te genieten van de ultieme zachtheid en warmte die deze deken te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over de VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 is van 100% polyester gemaakt.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 weegt 2550 g.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De VOXO Luxe Sherpa Fleece Deken Super Zacht, Warm en Donzig Plaid voor op de Bank, Bed of Woonkamer Decoratie 200 x 240 is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids