1. woonaccessoires
  2. Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen

Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen.

Specificaties Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen

Dikte

1 cm

Materiaal

Polyester | Fleece

Kleur

Roze

Gewicht

0.80 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen is speciaal ontworpen om jouw bankhangervaring naar een hoger niveau te tillen. Met deze unieke combinatie van een hoodie en een deken hoef je nooit meer te kiezen tussen comfort en warmte. De extra lange lengte en zachte fleece stof zorgen ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en genieten van je favoriete film of boek, zonder dat je het koud krijgt. Deze hoodie deken is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het roze design geeft een speelse en trendy uitstraling, waardoor je er ook nog eens fashionable uitziet terwijl je lekker aan het chillen bent. De mouwen zorgen voor extra gemak en bewegingsvrijheid, zodat je zonder problemen een kopje thee kunt pakken of je telefoon kunt bedienen, zonder de deken van je af te hoeven slaan. Of je nu een luie zondagmiddag hebt gepland of een gezellige filmavond met vrienden, met de Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen ben je altijd verzekerd van ultiem comfort en warmte. Laat de koude winterdagen maar komen, jij bent er helemaal klaar voor!

Veelgestelde vragen over de Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen is van Polyester | Fleece gemaakt.

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen weegt 0.80 kg.

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen is leverbaar in Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Hoodie Deken Roze Premium Deken Met Mouwen Hoodie Blanket Fleece Deken Met Mouwen Deken Met Mouwen Voor Volwassenen is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids