1. woonaccessoires
  2. Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy

Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy.

Specificaties Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy

Dikte

5 cm

Materiaal

Wol | Acryl | Polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

0 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 - Made in Italy is een absoluut meesterwerk van Italiaans vakmanschap. Deze prachtige plaid is gemaakt van de fijnste materialen en is ontworpen om uw huis een vleugje luxe en elegantie te geven. Met zijn zandkleurige tint straalt deze plaid een rustige en serene sfeer uit, perfect voor ontspanning en gezelligheid. Wat deze plaid echt speciaal maakt, is het feit dat hij met de hand is geweven door de bekwame ambachtslieden van Lombarda Trapunte, een traditionele weverij in de buurt van Milaan. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, garanderen zij een ongeëvenaarde kwaliteit en prachtige ontwerpen. De afmetingen van deze plaid zijn 130x175 cm, waardoor hij perfect is om over uw bank te draperen of om lekker onder te kruipen tijdens koude winteravonden. Of u nu een modern interieur heeft of meer houdt van een klassieke stijl, deze plaid past perfect bij elke inrichting en voegt een vleugje verfijning toe aan uw huis. Met de Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 - Made in Italy haalt u niet alleen een prachtig decoratief item in huis, maar ook een stukje Italiaanse geschiedenis en vakmanschap. Elk detail is zorgvuldig overwogen en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze plaid jarenlang meegaat. Dus geef uw huis de luxe en warmte.

Veelgestelde vragen over de Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy is van Wol | Acryl | Polyester gemaakt.

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy weegt 0 g.

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Manifattura Lombarda Plaid Woondeken Fishbone Licht 130x175 -Made in Italy is 5 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids