1. woonaccessoires
  2. Picknickplaid FOREST

Picknickplaid FOREST

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Picknickplaid FOREST.

Specificaties Picknickplaid FOREST

Dikte

0.30 cm

Materiaal

Acryl | Wol

Kleur

Blauw, Wit

Gewicht

0.50 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Picknickplaid FOREST

De Picknickplaid FOREST is een must-have accessoire voor liefhebbers van een klassieke stijl. Met een prachtig donkergroen ruitpatroon dat wordt aangevuld met de kleuren blauw, rood en wit, voegt deze plaid een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. Of je nu binnen of buiten bent, deze plaid biedt niet alleen een sfeervolle touch, maar is ook uiterst praktisch. Deze plaid is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is ideaal om mee te nemen tijdens een picknick in het park, een dagje naar het strand of gewoon om gezellig thuis te gebruiken. Wikkel jezelf in dit dekentje en geniet van een heerlijk kopje koffie of een warme chocolademelk terwijl je je omringt voelt door comfort en stijl. Met de Picknickplaid FOREST kun je altijd genieten van momenten van ontspanning en gezelligheid. Voeg deze prachtige plaid toe aan je collectie en creëer een warme en uitnodigende sfeer waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Picknickplaid FOREST

De Picknickplaid FOREST heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Picknickplaid FOREST is van Acryl | Wol gemaakt.

De Picknickplaid FOREST weegt 0.50 kg.

De Picknickplaid FOREST is leverbaar in Blauw, Wit. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Picknickplaid FOREST heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Picknickplaid FOREST is 0.30 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids