1. woonaccessoires
  2. Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken

Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken.

Specificaties Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken

Dikte

1 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

0.40 kg

Wasvoorschrift

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken

Verwen jezelf met het ultieme comfort en tijdloze elegantie van onze Grijs Fleece Deken met Relief Patroon van Bladeren. Deze adembenemende deken is speciaal ontworpen om jou warmte te bieden, terwijl je geniet van een vleugje stijl en luxe. Of je nu ontspant op de bank, een picknick in het park hebt of op het strand ligt, deze deken is jouw perfecte metgezel. Met een royale afmeting van 220x240 cm biedt deze fleece deken voldoende ruimte om jezelf helemaal in te wikkelen en te koesteren in zijn zachte en pluizige textuur. Het relief patroon van bladeren voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het ontwerp, waardoor deze deken een prachtige aanvulling is op elk interieur. Deze veelzijdige deken is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect om mee te nemen op een picknick of naar het strand. Dankzij het lichte gewicht en de handige draagtas kun je deze deken gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dus waar je ook bent, je kunt altijd genieten van het comfort en de stijl die deze fleece deken te bieden heeft. Voeg een vleugje luxe en warmte toe aan je leven met onze Grijs Fleece Deken met Relief Patroon van Bladeren. Bestel vandaag nog en creëer een verfijnde en ontspannende omgeving waarin je kunt genieten van de kleine geneugten van het leven.

Veelgestelde vragen over de Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken is van 100% polyester gemaakt.

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken weegt 0.40 kg.

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Bline fleece deken Fleece plaid Fleece deken 220x240 Fleece deken Fleece plaid picknickdeken stranddeken is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids