1. woonaccessoires
  2. Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken

Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken.

Specificaties Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken

Dikte

0 cm

Materiaal

Katoen

Kleur

Bruin

Gewicht

Wasvoorschrift

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken

De Dutch Decor JUNE Plaid is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn eenvoudige en basic design is dit plaid gemakkelijk te combineren met andere decoratieve items in je huis. Met een afmeting van 140x180 cm is het plaid groot genoeg om je comfortabel in te wikkelen tijdens koude avonden. De kleur Tobacco Brown voegt warmte en sfeer toe aan elke ruimte. Of je nu de plaid op je bank, fauteuil of bed legt, het creëert direct een knusse en gezellige uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de plaid zacht en comfortabel aan op je huid. Naast zijn esthetische waarde is dit plaid ook praktisch. Je kunt het gebruiken om jezelf warm te houden tijdens het lezen van een boek of om over je benen te leggen tijdens een filmavond. Bovendien kun je de plaids van Dutch Decor eindeloos combineren met de kussens van hetzelfde merk, waardoor je eenvoudig een harmonieus geheel kunt creëren in je interieur. Voeg een vleugje warmte en stijl toe aan je woning met de Dutch Decor JUNE Plaid. Met zijn eenvoudig te combineren design, hoogwaardige kwaliteit en praktische toepassingen is dit plaid een must-have voor elke interieurliefhebber.

Veelgestelde vragen over de Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken is van Katoen gemaakt.

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken weegt .

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Dutch Decor JUNE Plaid van katoen 140x180 cm Tobacco Brown - Deken is 0 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids