1. woonaccessoires
  2. HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm

HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm.

Specificaties HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm

Dikte

1 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Beige

Gewicht

780 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm

Dit HOOMstyle Lotus Plaid is de perfecte aanvulling op jouw huisdecoratie. Met zijn superzachte fleece materiaal en dubbele dikte zorgt dit plaid voor ultiem comfort en warmte tijdens koude winteravonden. Het plaid heeft een royale afmeting van 130 x 170 cm, waardoor het ideaal is om jezelf helemaal in te wikkelen en te ontspannen. Het Lotus Plaid is verkrijgbaar in een stijlvolle taupe kleur, die perfect past bij elke interieurstijl. Het plaid heeft een uniek ontwerp met een zachte fleece bovenzijde en een wollige teddy stof aan de onderzijde, beide in dezelfde kleur. Dit zorgt niet alleen voor extra zachtheid, maar ook voor een luxe uitstraling. Naast de esthetische waarde, is dit plaid ook zeer functioneel. Het houdt je warm en knus tijdens het lezen van een boek op de bank, het kijken van een film of gewoon tijdens een ontspannen avondje thuis. Bovendien is het plaid gemakkelijk te onderhouden, want het kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen. Met het HOOMstyle Lotus Plaid haal je niet alleen een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je huis, maar ook een praktisch en duurzaam product. Geniet van de warmte en zachtheid van dit plaid en creëer een gezellige sfeer in elke kamer.

Veelgestelde vragen over de HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm is van 100% polyester gemaakt.

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm weegt 780 g.

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm is leverbaar in Beige. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De HOOMstyle Lotus Plaid Superzacht fleece deken Teddy dubbeldik 130 x 170 cm Taupe Warm is 1 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids