1. woonaccessoires
  2. Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken.

Specificaties Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

Dikte

3.5 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Bruin

Gewicht

1650 g

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 200 tot 220 cm, 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

De Wicotex-Plaid-deken is een must-have voor degenen die op zoek zijn naar zachtheid en warmte. Deze plaid is gemaakt van hoogpolig kunstbont en biedt het ultieme comfort. Met een afmeting van 180x220cm is deze deken groot genoeg om je helemaal in te wikkelen en te ontspannen. De Antartic plaid is niet alleen heerlijk zacht, maar ook buitengewoon warm. Het materiaal voelt aangenaam aan op de huid en zorgt voor een knusse en behaaglijke ervaring. Of je nu een koude winteravond wilt doorbrengen voor de open haard of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan je interieur, deze plaid is de perfecte keuze. De Wicotex-Plaid-deken is gemaakt van een materiaalmix van 100% polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het choco-kleurige ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende interieurstijlen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet van de zachtheid en warmte die deze fleece deken te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 200 tot 220 cm, 220 cm en langer
Breedte 150 tot 200 cm.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is van Polyester gemaakt.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken weegt 1650 g.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De Wicotex-Plaid-deken-fleece plaid kunst bont antartic 180x220cm choco polyester hoog polig-Zacht en warme Fleece deken is 3.5 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids