1. woonaccessoires
  2. Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol

Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol.

Specificaties Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol

Dikte

5 mm

Materiaal

Schapenwol | Wol

Kleur

Bruin

Gewicht

1.1 kg

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen | Niet wassen

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress is een perfect cadeau voor de winter. Dit zachte en warme deken is gemaakt van duurzaam wol en is ideaal om je warm te houden op koude dagen. Het deken is dik en bestaat voor 100% uit gerecycled wol. Het is geproduceerd in Schotland, specifiek in Edinburgh. Dit multifunctionele deken is zeer stevig en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het stiksel is solide en het weefsel is erg fijn. Je kunt deze klassieke wollen deken gebruiken in je zetel, living, auto, recreatievoertuig of camper. Daarnaast is het ook perfect om mee te nemen tijdens het wandelen, picknicken of kamperen. Het biedt isolatie in natte en koude omstandigheden en houdt je warm, zowel binnen als buiten. Niet alleen is dit deken functioneel, het is ook nog eens zeer decoratief. Het heeft een tijdloos klassiek Natural Dress tartan patroon, wat het een echte eyecatcher maakt in je interieur. De plaid heeft een lengte van 180 cm en een breedte van 152 cm, met ongeveer 7 cm franjes. Het gewicht van het deken is ongeveer 1000 gram. Met dit wollen tartan plaid haal je niet alleen een warme en zachte deken in huis, maar ook een stukje Schotse traditie en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol is van Schapenwol | Wol gemaakt.

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol weegt 1.1 kg.

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol heeft het volgende wasvoorschrift: Alleen chemisch reinigen | Niet wassen.

De Wollen Tweed Tartan plaid Natural Dress warm zacht cadeau winter deken Duurzaam wol is 5 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids