1. woonaccessoires
  2. Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker

Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker.

Specificaties Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker

Dikte

0.50 cm

Materiaal

100% polyester | Fleece

Kleur

Grijs

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker

Deze Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen van maar liefst 1450 gram is de perfecte metgezel voor de koude winteravonden. Deze luxueuze fleecedeken houdt je niet alleen warm, maar zorgt er ook voor dat je er stijlvol uitziet terwijl je ontspant op de bank. Met zijn donkere kleur straalt deze premium hoodie fleecedeken elegantie uit. De zachte en pluizige stof voelt heerlijk aan op je huid en biedt een ongeëvenaard comfort. Dankzij de mouwen kun je je handen vrij bewegen terwijl je geniet van je favoriete boek, film of serie. Deze fleecedeken is van topkwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan. Het dikke materiaal zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden, waardoor je het nooit meer koud zult hebben. Bovendien is de deken gemakkelijk te onderhouden, want hij kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Dompel jezelf onder in luxe en comfort met de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker. Het is de perfecte aanvulling op je interieur en een geweldig cadeau voor jezelf of een geliefde. Geniet van gezellige winteravonden met deze prachtige fleecedeken.

Veelgestelde vragen over de Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker is van 100% polyester | Fleece gemaakt.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker weegt 1.45 kg.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Q-Living Hoodie Deken Snuggie Plaid Met Mouwen Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Donker is 0.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids