1. woonaccessoires
  2. Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer

Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer.

Specificaties Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer

Dikte

2 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Bruin, Creme

Gewicht

500 g

Wasvoorschrift

Handwas

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil is speciaal ontworpen om je fauteuil er weer als nieuw uit te laten zien. Met deze hoes kun je zonder zorgen eten op je fauteuil, spelen met je kinderen of knuffelen met je huisdieren, zonder je druk te maken om vlekken of beschadigingen. Deze sofa cover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en duurzaam is. Het beschermt je fauteuil niet alleen tegen vlekken, maar ook tegen slijtage en krassen. De hoes is eenvoudig aan te brengen en past perfect op fauteuils met een afmeting van 58 x 190 cm. Naast de praktische voordelen, voegt de Starlyf Sofa Cover ook een stijlvolle touch toe aan je interieur. De hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je smaak en interieur past. Met deze sofa cover geef je jouw fauteuil een nieuwe look en zorg je ervoor dat deze er altijd als nieuw uitziet.

Veelgestelde vragen over de Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer is van 100% polyester gemaakt.

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer weegt 500 g.

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer is leverbaar in Bruin, Creme. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer heeft het volgende wasvoorschrift: Handwas.

De Starlyf Sofa Cover Fauteuil 58 x 190 cm - stoelhoes bankbeschermer- zetelhoes fauteuil beschermer is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids