1. woonaccessoires
  2. Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket.

Specificaties Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Paars

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen is de perfecte oplossing voor diegenen die snel koud worden en op zoek zijn naar ultiem comfort. Met zijn ultrazachte binnenkant en warme fleece materiaal, zal deze hoodie deken je gegarandeerd warm houden op de koudste avonden. Maar dat is niet alles, deze hoodie deken is ook nog eens energiebesparend! Zeg maar dag tegen die hoge energierekeningen, want met de Noony hoodie deken hoef je de verwarming niet meer zo hoog te zetten. En het beste van alles? Je hoeft je favoriete dekentje op de bank niet meer te delen met anderen, want met deze oversized hoodie deken heb je genoeg ruimte voor jezelf. Of je nu lekker op de bank wilt relaxen, thuis aan het werk bent of aan het studeren bent, deze Noony hoodie deken is jouw ideale metgezel. En als je ook nog eens dol bent op neutrale en schattige kleuren, dan is deze Noony Purple hoodie deken echt iets voor jou. Maak je leven comfortabeler en gezelliger met de Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen!

Veelgestelde vragen over de Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket weegt 1.30 kg.

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is leverbaar in Paars. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Purple oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids