1. woonaccessoires
  2. Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy

Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy.

Specificaties Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester | Fleece

Kleur

Grijs

Gewicht

1.50 kg

Wasvoorschrift

40°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 200 tot 220 cm, 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy

Met zijn royale afmetingen van 200 x 240 cm is deze fleece deken Plaid Velvet een must-have voor elke interieurliefhebber. Gemaakt van hoogwaardig flanel, biedt deze deken het ultieme comfort en warmte tijdens koude winteravonden. Deze prachtige decoratieve deken is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het elegante ontwerp en de zachte textuur creëren een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Of je nu lekker wilt knuffelen op de bank of een extra laag warmte wilt toevoegen aan je bed, deze fleece deken is perfect geschikt voor beide doeleinden. De mooie warme tinten van de Plaid Velvet deken passen moeiteloos bij elk kleurenschema en voegen een vleugje luxe toe aan elke kamer. De deken is afgewerkt met een decoratieve rand, waardoor hij er nog stijlvoller uitziet. Bovendien is deze deken gemakkelijk te onderhouden, je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen en hij blijft zijn zachte textuur behouden. Met deze fleece deken Plaid Velvet creëer je niet alleen een warme en gezellige sfeer, maar voeg je ook een vleugje luxe en stijl toe aan je interieur. Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een geliefde, deze deken zal zeker een favoriet worden in elk huis.

Veelgestelde vragen over de Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy heeft de volgende afmetingen:
Lengte 200 tot 220 cm, 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy is van 100% polyester | Fleece gemaakt.

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy weegt 1.50 kg.

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy heeft het volgende wasvoorschrift: 40°C.

De Fleece deken Plaid Velvet - 200 x 240 Decoratie deken Warmte deken Interieur Sprei Cosy is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids