1. woonaccessoires
  2. Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of

Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of.

Specificaties Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of

Dikte

2 cm

Materiaal

Fleece

Kleur

Bruin

Gewicht

0.90 kg

Wasvoorschrift

30°C | 40°C

Afmeting

100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm breedte en 150 tot 200 cm, 200 tot 220 cm lengte

Omschrijving van de Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of

De Fleece Plaid Fleece deken is een hoogwaardige deken gemaakt van zachte microvezel, wat zorgt voor het ultieme comfort. Of je nu lekker knus tv kijkt of een boek leest op de bank, deze deken is perfect voor gezellige avonden thuis. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige deken kan ook gebruikt worden als bankhoes, sprei of plaid. Naast het gebruik binnenshuis, is deze deken ook ideaal voor buitenactiviteiten. Of je nu gaat picknicken in het park, een sportevenement bijwoont of een openluchtconcert bezoekt, deze fleecedeken is altijd de perfecte metgezel. Hij is snel en eenvoudig op te vouwen, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Deze zachte deken biedt niet alleen comfort tijdens het slapen in bed of op de bank, maar zorgt ook voor langdurige warmte buitenshuis tijdens het kamperen en picknicken. Dus waar je ook bent, deze fleecedeken houdt je warm en gezellig. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven met de Fleece Plaid Fleece deken.

Veelgestelde vragen over de Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of heeft de volgende afmetingen:
Lengte 150 tot 200 cm, 200 tot 220 cm
Breedte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm.

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of is van Fleece gemaakt.

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of weegt 0.90 kg.

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C | 40°C.

De Fleece Plaid Fleece deken hoogwaardige deken, zachte deken, microvezeldeken als bankhoes, sprei, plaid of is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids