1. woonaccessoires
  2. JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard

JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard.

Specificaties JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Bruin

Gewicht

1.45 kg

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard is het ultieme comfortitem voor koude dagen. Of je nu thuis op de bank ontspant, een film kijkt of aan het werk bent, deze draagbare deken houdt je altijd warm en gezellig. Met een gewicht van 1450 gram biedt deze deken een heerlijke warmte die je omhult als een knuffel. Deze JAXY hoodie deken is gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal, met een zachte sherpa voering aan de binnenkant voor extra warmte en comfort. De gladde microfleece aan de buitenkant zorgt voor een luxe uitstraling en maakt deze deken perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu binnen of buiten bent, deze deken met mouwen is geschikt voor alle gelegenheden. Deze deken is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met het opvallende luipaardpatroon wordt jouw loungewear-game naar een hoger niveau getild. De ruime mouwen zorgen voor bewegingsvrijheid, zodat je probleemloos kunt multitasken terwijl je warm blijft. Of je nu geniet van een kopje thee, een boek leest of gewoon ontspant, deze JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders die wel wat extra warmte kan gebruiken.

Veelgestelde vragen over de JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard is van Fleece | Polyester gemaakt.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard weegt 1.45 kg.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard is leverbaar in Bruin. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard heeft het volgende wasvoorschrift: Afnemen met een natte doek.

De JAXY Hoodie Deken Snuggie Snuggle Hoodie Fleece Deken Met Mouwen 1450 gram Luipaard is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids