1. woonaccessoires
  2. Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie

Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie.

Specificaties Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Grijs

Gewicht

0.81 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie

Met trots presenteren wij de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie. Deze unieke en innovatieve creatie zal je verwachtingen overtreffen en je in een wereld van ultiem comfort en warmte brengen. Onze ontwerpers hebben 's werelds zachtste en meest luxueuze fleece stof zorgvuldig geselecteerd om deze hoodie deken te creëren. Maar we gingen nog een stap verder. We hebben het gevoerd met het ultieme materiaal op het gebied van warmte en comfort, zodat je jezelf kunt omhullen in een oase van zachtheid. De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie is niet zomaar een deken. Het is een levensstijl die je helpt te ontspannen en te genieten van de kleine geneugten van het leven. Of je nu lekker op de bank wilt relaxen, een boek wilt lezen of een film wilt kijken, deze oversized hoodie deken zal je altijd heerlijk warm houden en omhullen met comfort. Dompel jezelf onder in het ultieme welzijn met de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie. Je verdient het om te genieten van luxe en comfort, en deze deken zal je daarbij helpen. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de ongeëvenaarde warmte en zachtheid van dit fantastische product.

Veelgestelde vragen over de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie weegt 0.81 kg.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids