1. woonaccessoires
  2. Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker

Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker.

Specificaties Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker

Dikte

2.50 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

0.78 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker is een echt knuffelbaar meesterwerk. Met zijn ongelooflijk zachte en luxueuze fleece stof, voel je je meteen omhuld in een warme en gezellige omhelzing. Maar we wilden niet alleen zorgen voor comfort, we wilden ook zorgen voor de ultieme warmte-ervaring. Daarom hebben we deze hoodie deken gevoerd met het meest geavanceerde materiaal op het gebied van warmte en comfort, zodat je jezelf kunt onderdompelen in een oase van warmte en gezelligheid. Of je nu lekker op de bank wilt relaxen met een goed boek, een film wilt kijken of gewoon wilt genieten van wat quality time met je geliefden, deze hoodie deken is de perfecte metgezel voor ultieme ontspanning. Bovendien is deze hoodie deken ontworpen met mouwen, zodat je je handen vrij kunt houden terwijl je geniet van het comfort en de warmte. Of je nu een kopje warme chocolademelk wilt vasthouden, je telefoon wilt gebruiken of gewoon je handen wilt laten rusten, met deze hoodie deken kun je alles doen zonder je warmte en comfort te verliezen. Dus laat jezelf omhullen door de warmte en knusheid van de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker en geniet van een ongeëvenaarde ontspanning.

Veelgestelde vragen over de Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 150 tot 200 cm.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker weegt 0.78 kg.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Smileify® Hoodie Deken Fleece Deken met Mouwen Plaid Snuggie Donker is 2.50 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids