1. woonaccessoires
  2. RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje.

Specificaties RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

Dikte

Materiaal

Fleece

Kleur

Regenboog

Gewicht

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

Het RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken is een absolute must-have voor kinderen en meisjes die dol zijn op magische eenhoorns en kleurrijke regenbogen. Dit knuffeldeken is gemaakt van zacht fleece materiaal dat perfect is om mee te knuffelen en biedt warmte en comfort tijdens koude nachten. Dit veelzijdige dekentje kan op verschillende manieren gebruikt worden. Leg het op bed als een vrolijk en kleurrijk accent dat de slaapkamer van je kind zal transformeren tot een betoverende plek. Het kan ook dienen als een reisdeken tijdens lange autoritten of vliegreizen, zodat je kind zich comfortabel en geborgen voelt, waar ze ook naartoe gaan. Wat dit dekentje echt uniek maakt, is dat het glow in the dark elementen heeft. Laat het dekentje overdag blootstellen aan licht en 's nachts zal het oplichten in het donker, waardoor een betoverende en magische sfeer ontstaat. Dit maakt het de perfecte metgezel voor nachten vol avontuurlijke dromen en fantasieën. Haal het RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken in huis en geef je kinderen een stukje magie en comfort waar ze dol op zullen zijn. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen of speciale gelegenheden. Bestel nu en creëer een kleurrijke en betoverende wereld voor je kinderen!

Veelgestelde vragen over de RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 100 tot 150 cm.

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is van Fleece gemaakt.

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje weegt .

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is leverbaar in Regenboog. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De RAINBOW DREAMS Fleece Regenboog Eenhoorn Deken Knuffeldeken voor kinderen, meisjes Glow in the Dark Sofa Plaid Dekentje is dik. 

Ontdek hier nog meer plaids