1. woonaccessoires
  2. Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket.

Specificaties Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

Met de Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen krijg je het nooit meer koud! Deze fleece deken met mouwen is niet alleen heerlijk zacht aan de binnenkant, maar ook nog eens ultrazacht aan de buitenkant. Trek de capuchon over je hoofd, steek je handen in de mouwen en voel de warmte om je heen. Deze hoodie deken is niet zomaar een deken, maar een echt mode-item. Met zijn trendy design en schattige berenprint zal je er stijlvol uitzien, zelfs als je gewoon thuis op de bank zit. De oversized pasvorm zorgt ervoor dat je je helemaal kunt omhullen in de warmte, terwijl de mouwen je de vrijheid geven om te bewegen. Niet alleen is deze hoodie deken perfect voor je eigen comfort, maar het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. De wintermaanden zullen nooit meer hetzelfde zijn met deze Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen. Geniet van de warmte en het comfort, terwijl je er ook nog eens trendy uitziet!

Veelgestelde vragen over de Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket weegt 1.30 kg.

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Beary oversized hoodie deken plaids met mouwen fleece deken met mouwen ultrazachte binnenkant hoodie blanket is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids