1. woonaccessoires
  2. Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen

Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen.

Specificaties Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen

Dikte

3 cm

Materiaal

100% polyester

Kleur

Blauw

Gewicht

1.30 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

50 tot 100 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken is een must-have voor iedereen die snel koud wordt. Met deze deken hoef je je geen zorgen meer te maken over de energierekening, omdat je je warm en knus kunt voelen zonder de verwarming aan te zetten. Daarnaast hoef je je dekentje op de bank niet langer te delen met anderen, want met deze hoodie deken heb je je eigen comfortabele cocon. Deze unieke hoodie deken is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk. De deken is voorzien van glow in the dark sterren, wat zorgt voor een betoverend effect in het donker. Of je nu een filmavondje op de bank hebt gepland, aan het thuiswerken bent of aan het studeren bent, deze hoodie deken zal je gegarandeerd warm en comfortabel houden. Met de Noony Luminous Blue oversized hoodie deken maak je jouw leven niet alleen comfortabeler, maar ook nog eens minder duur. Geniet van de zachtheid en warmte van fleece terwijl je ontspant en bespaar tegelijkertijd op je energiekosten. Kies voor ultiem comfort en stijl met deze hoodie deken met mouwen.

Veelgestelde vragen over de Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 50 tot 100 cm.

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen is van 100% polyester gemaakt.

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen weegt 1.30 kg.

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen is leverbaar in Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Noony Luminous Blue oversized hoodie deken Glow in the dark sterren plaids met mouwen Fleece deken met mouwen is 3 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids