1. woonaccessoires
  2. Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan

Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan.

Specificaties Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan

Dikte

26 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Donker Oceaan Blauw

Gewicht

1.91 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan is een absoluut genot voor de zintuigen. Met zijn superzachte stof omhult deze luxe fleece deken je in een wereld van ultiem comfort en warmte. Of je nu lekker op de bank wilt ontspannen met een goed boek of een spannende film, of dat je jezelf wilt verwennen met een ontspannende avond voor de televisie, deze deken is de perfecte metgezel. Maar deze deken is niet alleen geschikt voor binnengebruik! Dankzij zijn veelzijdigheid kun je hem ook gemakkelijk meenemen naar buiten. Stel je voor dat je met vrienden en familie geniet van een gezellige picknick in het park, terwijl je jezelf comfortabel wikkelt in deze heerlijke deken. Of misschien ben je een fanatieke sportliefhebber en wil je tijdens een koud sportevenement warm en knus blijven. Deze deken is er om je warm te houden, waar je ook bent. En laten we vooral niet het openluchtconcert vergeten! Terwijl je geniet van live muziek onder de sterren, zal deze deken je omhullen met zijn zachte en knusse eigenschappen. Met zijn donker oceaanontwerp voegt deze deken ook een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid. Waar je ook bent en wat je ook doet, de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan is er om je te verwarmen en te omarmen met zijn ongeëvena.

Veelgestelde vragen over de Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan is van Polyester gemaakt.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan weegt 1.91 kg.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan is leverbaar in Donker Oceaan Blauw. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Blumtal Fleece Deken Super Zacht Fleece Plaid 270x230 cm Donker Oceaan is 26 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids