1. woonaccessoires
  2. Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw.

Specificaties Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Dikte

10 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Wit

Gewicht

1.55 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Dit Malinsi Fleece Deken is het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Het deken heeft een luxueuze uitstraling en is gemaakt van heerlijk zacht fleece materiaal. Het houdt iedereen warm en knus tijdens de koude winterdagen. Met een afmeting van maar liefst 228 x 228 cm is dit deken geschikt voor bedden van 220x240 cm. Het valt mooi over het bed en geeft een extra vleugje stijl aan de slaapkamer. Het speciale ontwerp zorgt voor een zachte en elegante uitstraling in huis. Dit Malinsi Fleece Deken is niet alleen groot genoeg om lekker onder te kruipen, maar het is ook zeer praktisch. Het kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden en het materiaal is non pilling, waardoor het deken er altijd als nieuw uit blijft zien. Kies voor comfort en stijl met dit geweldige Malinsi Fleece Deken. Het is het perfecte cadeau voor jezelf of voor een geliefde. Geniet van de warmte en zachtheid die dit deken biedt, terwijl je ontspant en uitrust.

Veelgestelde vragen over de Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw weegt 1.55 kg.

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is leverbaar in Wit. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Malinsi Fleece Deken - Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is 10 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids