1. woonaccessoires
  2. Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes

Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes.

Specificaties Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes

Dikte

0.40 cm

Materiaal

Wol

Kleur

Grijs

Gewicht

0.17 kg

Wasvoorschrift

Afmeting

breedte en Tot 50 cm lengte

Omschrijving van de Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes

Het Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes van Hulzebos is dé oplossing voor iedereen die last heeft van zadelpijn tijdens het fietsen. Met dit zachte dekje wordt elke fietstocht een comfortabele ervaring. Het materiaal voelt zo heerlijk aan dat het lijkt alsof je op een wolkenkussen zit. Het Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de elastiek is het dekje eenvoudig te bevestigen op je fietszadel. Je hebt geen gedoe met ingewikkelde bevestigingsmethoden. Bovendien is het dekje gemakkelijk uitwasbaar, waardoor je het altijd schoon en fris kunt houden. Met het Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes van Hulzebos kun je eindelijk zonder zorgen en pijnloos genieten van lange fietstochten. Voeg dit zadeldekje toe aan je fietsuitrusting en ervaar het ultieme comfort tijdens het fietsen.

Veelgestelde vragen over de Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes heeft de volgende afmetingen:
Lengte Tot 50 cm
Breedte .

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes is van Wol gemaakt.

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes weegt 0.17 kg.

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes is leverbaar in Grijs. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes heeft het volgende wasvoorschrift: .

De Zadeldek Lamsvacht Fietszadelhoes is 0.40 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids