1. woonaccessoires
  2. Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw.

Specificaties Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Dikte

10 cm

Materiaal

Fleece | Polyester

Kleur

Roze

Gewicht

1.55 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

200 cm en breder breedte en 220 cm en langer lengte

Omschrijving van de Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

Dit Malinsi Fleece Deken in de kleur roze is een absolute must-have voor de koude dagen. Met zijn heerlijk zachte textuur houdt dit deken iedereen warm en biedt het een comfortabele touch. Met een indrukwekkende afmeting van 228 x 228 cm is dit deken perfect geschikt om over een bed van 220x240 cm te leggen. Het speciale ontwerp geeft een prachtige, zachte uitstraling aan iedere ruimte in huis. Niet alleen is dit deken groot genoeg om comfortabel onder te liggen en op te warmen, maar het is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het deken kan eenvoudig in de wasmachine op 30 graden gewassen worden, zodat het altijd fris en schoon blijft. Daarnaast is het deken non-pilling, wat betekent dat er geen pluisjes ontstaan na veelvuldig gebruik. Dit Malinsi Fleece Deken is dan ook het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen, waarmee ze gegarandeerd warmte en comfort zullen ervaren tijdens de koude wintermaanden.

Veelgestelde vragen over de Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft de volgende afmetingen:
Lengte 220 cm en langer
Breedte 200 cm en breder.

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is van Fleece | Polyester gemaakt.

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw weegt 1.55 kg.

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is leverbaar in Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Malinsi Fleece Deken Roze Dekentje Plaid Geschikt voor 220x240 Fleecedeken Cadeau voor Man Vrouw is 10 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids