1. woonaccessoires
  2. Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken

Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken.

Specificaties Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken

Dikte

2 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Zwart

Gewicht

1.35 kg

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm breedte en 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken

Met de Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken blijf je deze winter lekker warm en bespaar je tegelijkertijd op je energierekening! Deze extra grote hoodie deken is perfect voor die koude avonden waarop je het liefst knus op de bank kruipt. Gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal, biedt deze deken een ongeëvenaard niveau van comfort en warmte. Je kunt je helemaal in de zachte stof wikkelen en jezelf verliezen in een wereld van ontspanning. Of je nu een film kijkt, een boek leest of gewoon wilt genieten van een kopje warme chocolademelk, de Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken zorgt ervoor dat je je behaaglijk voelt, zelfs op de koudste dagen. Maar dat is nog niet alles! Deze hoodie deken heeft ook een praktisch ontwerp. Met de ruime capuchon blijft niet alleen je lichaam warm, maar ook je hoofd en nek. Daarnaast heeft de deken handige zakken aan de voorkant, waarin je je telefoon, afstandsbediening of snacks kunt bewaren. Zo hoef je niet steeds op te staan om iets te pakken en kun je optimaal genieten van je vrije tijd. Kortom, de Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken is de perfecte metgezel voor de winter. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar is ook een slimme investering die je helpt besparen op je energiekosten. Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige hoodie deken in huis en maak je klaar voor een knusse en warme winterseizoen!

Veelgestelde vragen over de Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm
Breedte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm.

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken is van Polyester gemaakt.

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken weegt 1.35 kg.

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken is leverbaar in Zwart. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Hoodie Deken Extra Groot Hoodie Deken is 2 cm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids