1. woonaccessoires
  2. Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie

Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie.

Specificaties Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie

Dikte

6 mm

Materiaal

Fleece

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Rood, Roze

Gewicht

786 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

150 tot 200 cm, 200 cm en breder breedte en 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm lengte

Omschrijving van de Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie

Maak kennis met de Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst, een zachte en knusse metgezel voor jouw ontspanningsmomenten op de bank! Dit prachtige deken van hoogwaardige fleece flanel biedt niet alleen warmte, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Met een royale afmeting van 200x150 cm is dit de ideale plaid om jezelf volledig in te wikkelen en te genieten van pure gezelligheid. Deze opvallende deken is gedecoreerd met een prachtig bloemenpatroon dat je doet denken aan de schoonheid van de natuur. De gedetailleerde kunstwerken op het deken zijn met zorg ontworpen en geven een verfijnde uitstraling aan elke ruimte. Of je nu wilt ontspannen terwijl je een boek leest, een film kijkt of gewoon wilt genieten van een moment voor jezelf, dit dekentje biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl. Niet alleen is de Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst een onmisbaar item voor in huis, maar het is ook een geweldig cadeau-idee voor je dierbaren. Laat hen kennismaken met de warmte en luxe van dit dekentje, waardoor ze zich altijd geborgen en geliefd zullen voelen. Maak van je huis een oase van rust en schoonheid met dit prachtige fleece flanel deken, de ultieme accessoire voor decoratie en sfeer!

Veelgestelde vragen over de Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie heeft de volgende afmetingen:
Lengte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm
Breedte 150 tot 200 cm, 200 cm en breder.

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie is van Fleece gemaakt.

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie weegt 786 g.

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie is leverbaar in Blauw, Geel, Groen, Rood, Roze. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Ulticool Deken Bloem Natuur Kunst Zachte Fleece Flanel voor Warmte 200x150 cm Plaid Accessoires Versiering Decoratie is 6 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids