1. woonaccessoires
  2. Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm

Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm

5/5

Zo fijn om met een heerlijk plaid op de bank te nestelen. Als de frissere avonden zich weer aandienen is dat een mooi moment om een prachtig plaid tevoorschijn te halen en jezelf daarin te rollen. Bekijk eens alles over deze Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm.

Specificaties Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm

Dikte

6 mm

Materiaal

Fleece

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Groen

Gewicht

405 g

Wasvoorschrift

30°C

Afmeting

100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm breedte en 50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm lengte

Omschrijving van de Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm

Dit heerlijke Ulticool Deken brengt een vleugje avontuur in de kinderkamer of babykamer. Met zijn prachtige safari dierenprint, waaronder een gracieuze giraffe en een majestueuze olifant, brengt dit dekentje de schoonheid van de natuur rechtstreeks naar je huis. Gemaakt van zacht fleece flanel, biedt dit dekentje niet alleen warmte, maar ook het ultieme comfort. Of je nu geniet van een ontspannen avondje op de bank of een dutje doet in de kinderkamer, dit Ulticool Deken is je perfecte metgezel. Met zijn afmetingen van 150x100 cm is het groot genoeg om je helemaal in te wikkelen en te koesteren. Het hoogwaardige materiaal voelt heerlijk zacht aan op de huid en zorgt voor een knusse en geborgen sfeer. Breng een vleugje wildernis in je interieur en geef jezelf of je kleintje een warme omhelzing met dit prachtige dekentje. Of het nu als decoratie wordt gebruikt of om warmte te bieden, het Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant is een must-have toevoeging aan elke kinderkamer of babykamer. Je zult er dol op zijn om jezelf te omringen met de natuurlijke schoonheid van dit dekentje terwijl je geniet van momenten van ultiem comfort en ontspanning.

Veelgestelde vragen over de Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm heeft de volgende afmetingen:
Lengte 50 tot 100 cm, 100 tot 150 cm
Breedte 100 tot 150 cm, 150 tot 200 cm.

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm is van Fleece gemaakt.

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm weegt 405 g.

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm is leverbaar in Blauw, Bruin, Geel, Groen. Om te kijken of er meer kleuren beschikbaar zijn klik je op de button “Bekijk de prijs”, je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel van de aanbieder.

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm heeft het volgende wasvoorschrift: 30°C.

De Ulticool Deken Safari Dieren Natuur Giraffe Olifant Kinderkamer Babykamer Zacht Fleece Flanel voor warmte 150x100 cm is 6 mm dik. 

Ontdek hier nog meer plaids